# #

31 Ιουλ 2013

ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ "ΛΑΘΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ...!!!

Συγγνώμη ζήτησε το ΙΚΑ επειδή οι "μαϊμού" τυφλοί της Καλύμνου δεν ήταν τελικά 65% αλλά 35%...

ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ "ΛΑΘΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Οι "μαϊμού" τυφλοί της Καλύμνου και οι "μαϊμού" συνταξιούχοι που τελικά βγήκαν συνολικά ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ (45) ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ δεν είναι απλά λαθάκια. 

Ειναι ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν σε καθημερινή βάση από τα ΜΜΕ της Διαπλοκής για να δημιουργήσουν αισθήματα ενοχής στον λαό ώστε να.. πιστέψει ότι πράγματι "μαζί τα φάγαμε".

Χρησιμοποιήθηκαν ως επιχείρημα για να περικοπούν και να γίνουν εξωφρενικά αυστηρότερες οι προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί κάποιος ως ανάπηρος και για να διακαιολογηθούν οι οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις. Ότι τάχα ήταν ΤΟΣΟΙ πολλοί οι "μαϊμού" συνταξιούχοι που έριξαν έξω τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τελικά η διοίκηση του ΙΚΑ, δηλαδή ο πασόκος Ροβέρτος Σπυρόπουλος που έχει θητεύσει και ταμίας του μπατσόκ επί ΓΑΠ (με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει), βγήκε στις 22/7/2013 και είπε ότι τελικά οι "μαϊμού" τυφλοί της Καλύμνου δεν ήταν 65% αλλά 35% από αυτούς που εξετάστηκαν...


Τώρα αν κρίνω από το γεγονός ότι το ποσοστό αναπηρίας που δικαιολογείται πλέον για τη νόσο της μεσογειακής αναιμίας έχει πέσει από το 67% στο 50%, δεν μπορώ να φανταστώ ποιόν θεωρεί και ποιόν δεν θεωρεί τυφλό ή με σοβορό πρόβλημα όρασης ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος και το ΙΚΑ. Οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι γι' αυτό το 35%...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.