# #

3 Αυγ 2013

Η σιωπηρή αλήθεια: Πραξικόπημα στην Αμερική

Ο αμερικανικός λαός έχει υποστεί ένα πραξικόπημα, αλλά είναι διστακτικός στο να αναγνωρίσει το γεγονός αυτό.

Το κυβερνών καθεστώς στην Ουάσιγκτον σήμερα στερείται συνταγματικής και νομικής νομιμότητας. 

Οι Αμερικανοί κυβερνώνται  από σφετεριστές, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η εκτελεστική εξουσία είναι υπεράνω του νόμου και ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ είναι απλώς ένα «κουρελόχαρτο».

Μια αντισυνταγματική κυβέρνηση είναι μια παράνομη κυβέρνηση. 
Ο όρκος της υποταγής απαιτεί την άμυνα του Συντάγματος "ενάντια σε όλους τους εχθρούς, ξένων και εγχώριων". Καθώς οι ιδρυτές το κατέστησαν σαφές, ο κύριος εχθρός του Συντάγματος είναι η... ίδια η κυβέρνηση. Της εξουσίας δεν της αρέσει να είναι δεσμευμένη και δεμένη και συνεχώς εργάζεται για να απαλλαγεί από περιορισμούς.

Η βάση του καθεστώτος στην Ουάσιγκτον δεν είναι τίποτα άλλο από σφετερισμό δύναμης. Το καθεστώς του Ομπάμα, όπως και του Μπους / Τσένι, δεν έχει καμία νομιμότητα. Οι Αμερικανοί καταπιέζονται από τον παράνομο τρόπο διοίκησης της κυβέρνησης, όχι από το νόμο και το Σύνταγμα, αλλά και από τα ψέματα και τη γυμνή βία. Εκείνοι στην κυβέρνηση θεωρούν το Σύνταγμα των ΗΠΑ ως "αλυσίδα που δένει τα χέρια μας".

Το καθεστώς του απαρτχάιντ της Νοτίου Αφρικής ήταν πιο νόμιμο από το καθεστώς της Ουάσιγκτον. Το ισραηλινό καθεστώς του απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη είναι πιο νόμιμο. Οι Ταλιμπάν είναι περισσότερο νόμιμοι. Ο Μουαμάρ Καντάφι και ο Σαντάμ Χουσεΐν ήταν πιο νόμιμοι.

Η μόνη συνταγματική προστασία που ενστερνίζεται ακόμα το καθεστώς Μπους / Ομπάμα είναι η δεύτερη τροποποίηση, μια άνευ νοήματος τροπολογία δεδομένης της διαφοράς κατοχής όπλων μεταξύ Ουάσινγκτον και το τι επιτρέπεται στους πολίτες. Κανένας πολίτης που στέκεται με ένα όπλο δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την Εσωτερική Ασφάλεια, ή από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ή από τη βαριά οπλισμένη δύναμη SWAT που στο σώμα φορά πανοπλίες. [...]

Σήμερα, η εκτελεστική εξουσία αποτελείται από ψεύτες, εγκληματίες και προδότες. Όλο το κακό στη γη φαίνεται να είναι συγκεντρωμένο στην Ουάσιγκτον. [...]

Στις διαταγές της Ουάσιγκτον, τα ευρωπαϊκά κράτη μαριονέτα αρνήθηκαν την άδεια υπερπτήσης της του προεδρικού αεροπλάνου της Βολιβίας που μετέφερε τον Πρόεδρο Μοράλες και ανάγκασαν το αεροπλάνο να προσγειωθεί στην Αυστρία και να ψαχτεί με τον φόβο ότι μετέφερε τον Σνόουντεν, χωρίς βέβαια να έχει κανείς παραδεχτεί δημοσίως ότι αυτή ήταν η αιτία. Απ' ότι φαίνεται η σύλληψη Σνόουντεν ήταν πιο σημαντική για την Ουάσιγκτον από το σεβασμό του διεθνούς δικαίου και της διπλωματικής ασυλίας.

Πόσο καιρό πριν η Ουάσιγκτον παρήγγειλε από την μαριονέτα του την Αγγλία να στείλει μια ομάδα SWAT και να σύρει τον Julian Asange έξω από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο και να τον παραδώσει στη CIA.

Στις 12 Ιουλίου ο Σνόουντεν συναντήθηκε στο αεροδρόμιο της Μόσχας με τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλο τον κόσμο. Δήλωσε ότι η παράνομη άσκηση της εξουσίας από την Ουάσιγκτον τον εμποδίζει να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε από τις τρεις χώρες της Λατινικής Αμερικής που του προσέφεραν άσυλο. Ως εκ τούτου, ο Σνόουντεν είπε ότι αποδέχθηκε τους όρους του Ρώσου Προέδρου Πούτιν και ζήτησε άσυλο στη Ρωσία.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί και ιδίως οι νέοι Αμερικανοί αγνοούν το παρελθόν και δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό. [...] Παλαιότερα επί Σοβιετικής Ρωσίας, η Αμερική έδινε άσυλα και προσπαθούσε να προστατεύσει ενώ σήμερα είναι η Ουάσινγκτον αυτή που διώκει όσους μιλούν την αλήθεια, και η Ρωσία είναι αυτή που τους προστατεύει.

Το αμερικανικό κοινό είναι φανερό πως αυτή τη φορά δεν έχαψε το ψέμα της Ουάσινγκτον ότι ο Σνόουντεν είναι προδότης. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών βλέπουν τον Σνόουντεν ως πληροφοριοδότη.

Δεν είναι οι ΗΠΑ που έχουν υποστεί βλάβη από τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν. Είναι τα εγκληματικά στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ που έχουν τραβηχτεί από ένα πραξικόπημα εναντίον της δημοκρατίας, του Συντάγματος και του αμερικανικού λαού που έχουν υποστεί ζημιά. Είναι οι εγκληματίες που έχουν καταλάβει την εξουσία, όχι ο αμερικανικός λαός, οι οποίοι ζητούν το τριχωτό της κεφαλής του Σνόουντεν.

Σύμφωνα με την τυραννία του Ομπάμα, δεν είναι απλώς ο Σνόουντεν ο οποίος έχει γίνει στόχος προς εξόντωση, αλλά κάθε αλήθεια της Αμερικής. Ήταν η Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζάνετ Ναπολιτάνο, που πρόσφατα ανταμείφθηκε για τις υπηρεσίες της στην τυραννία με το να διοριστεί σύμβουλος του συστήματος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, η οποία είχε πει ότι η Εσωτερική Ασφάλεια είχε μετατοπίσει πλέον το κέντρο βάρους της από τους μουσουλμάνους τρομοκράτες στους "εγχώριες εξτρεμιστές", ένας ελαστικός και απροσδιόριστος όρος που περιλαμβάνει εύκολα αφηγητές αλήθειας, όπως ο Μπράντλευ Μάννινγκ και ο Έντουαρντ Σνόουντεν που φέρνουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση με τις αποκαλύψεις των εγκλημάτων της. Οι εγκληματίες που έχουν κατασχέσει παράνομα την εξουσία στην Ουάσιγκτον μπορούν να επιβιώσουν αν η αλήθεια μπορεί να κατασταλεί ή να επαναπροσδιοριστεί ως προδοσία.

Αν οι Αμερικανοί συναινούν στο πραξικόπημα, έχουν θέσει τον εαυτό του σταθερά στο έλεος της τυραννίας.


By Dr. Paul Craig Robertsglobalresearch.ca
Μετάφραση στα ελληνικά: Sierra Maestra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.