# #

30 Ιουλ 2013

Κι αν είσαι και παπάς με τη μολότοφ σου θα πας...Εμείς με ποιον είμαστε?

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στη Μονή Εσφιγμένου, στο Αγιον Ορος, όπου ζηλωτές μοναχοί επιτέθηκαν με διάφορα αντικείμενα, ακόμα και με μολότοφ, σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στην περιοχή. 
Η παλιά και η νέα αδελφότητα της Μονής έχουν έλθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση εδώ και πολύ καιρό, με τη βία να κάνει την εμφάνισή της, μαζί ακόμα και με το λάβαρο ...
«Ορθοδοξία ή Θάνατος».
Οι μοναχοί της νέας αδελφότητας πέτυχαν με προσωρινή δικαστική διαταγή την εκκένωση του παλιού κτιρίου στο οποίο ζουν οι ζηλωτές, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί «σχισματικοί» από το τέλος του 2002 από την Ιερά Κοινότητα, καθώς το δικαστήριο δέχτηκε ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής. 
Η κατάσταση εκτονώθηκε όταν η αστυνομική δύναμη του Tμήματος Καρυών απομάκρυνε τους δικαστικούς επιμελητές και τους ιδιώτες. Ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης ζήτησε από την αστυνομία να κινήσει την αυτόφωρη διαδικασία και να προβεί σε συλλήψεις για αδικήματα όπως η έκρηξη και η κατοχή εκρηκτικών.
Με την αγάπη, την βοήθεια του θεού...εεεε και με μερικές μολότοφ θα νικήσουμε αδέλφια χριστιανοί...(η άλλη ομάς δεν είναι κι αυτοί χριστιανοί?)

Ερωτήσεις ... 
Πόσα είναι τα λεφτά.... 
Ο καλός θεούλης με ποια ομάδα πήγε ...
Εμείς βρε παιδιά ποιον υποστηρίζουμε τώρα; Μπερδεύτηκα...

1 σχόλιο:

  1. Θάνατος μπάς και δούμε άσπρη μέρα (την ορθοδοξία την ζήσαμε εδώ και 2000 χρόνια).
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.