# #

10 Μαρ 2013

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Leader της Πιερικής Αναπτυξιακής


 
Το ΒΙΟ.ΠΑ Λιτοχώρου, μια περιοχή εφαρμογής του προγράμματος Leader της Πιερικής Αναπτυξιακής


ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η 24η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 2.00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ «ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.»

Το Βιοτεχνικό-επιχειρηματικό πάρκο Λιτοχώρου αποτελεί περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος LEADER της Πιερικής Αναπτυξιακής.
Δράσεις του προγράμματος αποτελούν οι ιδρύσεις, επεκτάσεις και εκσυγχρονισμοί επιχειρήσεων παραγωγής ειδών ...
διατροφής μετά την α’ μεταποίηση, η αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων, η   δικτύωση ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων, η ίδρυση και επέκταση επιχειρήσεων, οι ιδρύσεις, επεκτάσεις και εκσυγχρονισμοί βιοτεχνικών μονάδων, κ.ά.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου) να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένταξη στο πρόγραμμα.
Η ενίσχυση χορηγείται στον δικαιούχο με τη μορφή επιχορήγησης και το ύψος της υπολογίζεται ως ποσοστό των επιλέξιμων δαπανών του έργου.
Διάρκεια εφαρμογής τοπικού προγράμματος:
Η καταληκτική ημερομηνία για την επιλεξιμότητα των δαπανών των έργων του τοπικού προγράμματος είναι η 31η Δεκεμβρίου 2015.
Χρόνος και Τόπος υποβολής προτάσεων
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 24η Απριλίου 2013 και ώρα 14.00.
Οι προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Ο.Τ.Δ.: 16ης Οκτωβρίου 17β Κατερίνη 2οςΌροφος, τηλ. 2351027541 είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, με την ένδειξη: «Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος της Ο.Τ.Δ. ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΕ ΟΤΑ». 
Πληροφορίες και διευκρινήσεις για το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος δίνονται από την Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α, στο τηλέφωνο 2351027541, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Υπεύθυνες: Κα Παρτσαλίδου Μπέττυ και κα Χριστοφόρου Υακίνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.