# #

11 Μαρ 2013

Συγνώμη, τι κάνει η Aριστερά στο κοινοβούλιο; Δείτε τα βίντεο


Συγνώμη, πειράζει που δεν καταλαβαίνω τι κάνει η Αριστερά στο κοινοβούλιο; 

Προσπαθεί με επιχειρήματα να πείσει τους φασίστες να μην είναι φασίστες και τους δολοφόνους να μην είναι δολοφόνοι;;;

Το επιχείρημα οτι αυτή η κυβέρνηση έχει ψηφιστεί δημοκρατικά από το λαό, είναι κάλπικο. Πουθενά στην ιστορία δεν υπάρχει και δεν έχει υπάρξει δημοκρατία που καταπατά τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα. 

Δημοκρατία δεν είναι απλά η εκλογή αντιπροσώπων από την πλειοψηφία των προσελθέντων στις κάλπες. Εάν στους...
10.000.000 πολίτες οι 5.000.000+1 ψηφίσουν υπέρ του να καούν στην πυρά οι 4.999.999, αυτό σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα δεν μπορεί να γίνει, απλούστατα διότι δημοκρατία δεν σημαίνει σκέτα η αρχή της πλειοψηφίας, αλλά είναι η θέληση της πλειοψηφίας εφόσον όμως αυτή κινείται μέσα στα πλαίσια ηθικών νόμων, αρχών και αξιών που μπορεί και να είναι άγραφοι, ή αλλιώς αυτό που λέμε η κοινώς παραδεκτή αντίληψη για το καλό και το κακό. 

Αυτό σημαίνει πως οι αρχές και οι αξίες που διέπουν μια κοινωνία δεν μπορούν να ξεριζώνονται επειδή σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή εκλέγεται η μια ή ή άλλη κυβέρνηση, αλλά οι ηθικοί και άγραφοι νόμοι εμπεδώνονται στις κοινωνίες σε βάθος χρόνου, είναι το κατασταλαγμένο αποτέλεσμα βαθύτερων και μακραίωνων κοινωνικών διεργασιών. 

Έτσι, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της δημοκρατίας, όποιος δεν θέλει να είναι συνένοχος στο έγκλημα που διαπράττεται τα τρία τελευταία χρόνια σε βάρος του ελληνικού λαού, δεν δικαιούται να παραμένει σε ένα κοινοβούλιο - παρωδία, στο οποίο αποφασίζουν μαφιόζοι, λαμόγια, προδότες, δολοφόνοι, μπράβοι της νύχτας, μεταμφιεσμένοι σε γραβατωμένους βουλευτές. Διότι, το τι είναι ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Δείτε στη συνέχεια ένα μικρό δείγμα των πεπραγμένων αυτής της κυβέρνησης, τις τελευταίες μόνο ημέρες.

Η Αριστερά, εάν θέλει να λέγεται και να είναι Αριστερά, αλλά και κάθε τίμιος άνθρωπος, οφείλει να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από αυτό το αίσχος και να το καταγγείλει, καθώς δεν μπορεί να καταγγέλλεις κάτι στο οποίο συμμετέχεις. Και οφείλει να κατέβει στους δρόμους και να ανοίξει τους δρόμους για να περάσει ο λαός. 

Καμιά άλλη διέξοδος δεν υπάρχει, όταν μια ολόκληρη χώρα εκβιάζεται βίαια, με όπλα, χημικά, συλλήψεις, όταν ούτε στοιχειωδώς δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη. Είδαμε και τα καραγκιοζιλίκα της δίκης Κασιδιάρη, όπου αποδείχτηκε οτι η δικαστική εξουσία προσκυνά τον υπόκοσμο, τους σωματέμπορους και πρεζέμπορους. Αυτό το κράτος στηρίζει λοιπόν η Αριστερά σήμερα. Και είναι ντροπή που ένας δεξιός, ο Πάνος Καμμένος είχε το θάρρος να της προτείνει να αποχωρήσουν από τη Βουλή και η Αριστερά σιώπησε.

Εάν η Αριστερά συνεχίσει σε αυτό το δρόμο που τραβάει, να στέλνει εκπροσώπους της σε γκαλά υπέρ Μητσοτάκη και λοιπών και να παριστάνει τη νομιμόφρονα και το καλό παιδί, ο κόσμος θα τη φτύνει και δεν θα έχει πού να κρυφτεί. Διότι τον εχθρό τον ξέρουμε, αλλά το ύπουλο χτύπημα από εκεί που περιμένεις βοήθεια, πονάει περισσότερο. Και πονάει επειδή, περιμένοντας, σπαταλάς ελπίδες, όνειρα, ενέργεια και πολύτιμο χρόνο.

Δείτε λοιπόν τα αίσχη που συμβαίνουν κάθε ώρα και λεπτό σε αυτόν τον τόπο. Κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος και στοιχειωδώς δημοκράτης θα αρνείτο με τον οιονδήποτε τρόπο να στηρίζει, έστω και ως αντιπολίτευση αυτή τη μαύρη κόλαση!


Βίαιη σύλληψη διαδηλωτή από τα ΜΑΤ - Του έκλειναν το στόμα [βίντεο]  αρχική πηγή

Σύνταγμα Κυριακή 10 Μαρτίου 2013


  


Η εισβολή των ΜΑΤ στην Ιερισσό 7 Μαρτίου 2013

Σύμφωνα με μαρτυρία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Κατερίνας Ιγγλέση, που από το πρωί βρίσκεται στην Ιερισσό, πριν λίγη ώρα ένα πεντάχρονο παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.Ο λόγος της διακομιδής στο νοσοκομείο ήταν πως το μικρό παιδί ένιωσε δυσφορία και είχε δύσπνοια εξαιτίας των χημικών που πέφτουν ασταμάτητα στο χωριό.

  

Το πιο αθώο θύμα της προχθεσινής εισβολής είναι μόλις 10 μηνών! αρχική πηγή

Η Ιωάννα είναι το πιο μικρό θύμα της προχθεσινής επέλασης των κρανοφόρων στην Ιερισσό. Είναι μόλις 10 μηνών και το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο νοσοκομείο του Πολύγυρου πνιγμένη από τα χημικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.