# #

30 Ιαν 2013

Ελλάδα...H πρώτη οργανοπαραγωγός χώρα στον κόσμο




Δότες οργάνων θα είναι όλοι οι Έλληνες σε 5 μήνες από τώρα, σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε επί κυβερνήσεως Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούνιο του 2011, όταν τα αστυνομικά όργανα -έξω από τη Βουλή- έκαναν επίθεση στα όργανά μας. 

Οι Έλληνες θα γίνουν αναγκαστικά δότες οργάνων επειδή δεν...
γουστάρουν να το κάνουν εθελοντικά, οπότε η μόνη λύση είναι να τους πάρεις τα όργανα με το ζόρι. 
Βέβαια, το θετικό είναι πως η αφαίρεση οργάνων θα ισχύει για όλους τους Έλληνες, οπότε αυτό είναι ένα ακόμα βήμα για τη Δημοκρατία. 

Ο μόνος τρόπος για να μη γίνει κάποιος δότης οργάνων είναι να το έχει δηλώσει από πριν στην αστυνομία ή σε συμβολαιογράφο αλλά η κυβέρνηση σκοπεύει να φορολογήσει όσους δεν δώσουν τα όργανά τους, με χαράτσι που θα πληρώνεται μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ και, αν δεν το πληρώσεις, θα σου αφαιρείται το συκώτι με σιδεροπρίονο. 

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που αφαιρούν τα όργανά τους για να τα σώσουν, ενώ πολλοί τα πουλάνε μόνοι τους πριν τα πουλήσουν οι γιατροί. 

Μέχρι σήμερα, υπήρχαν δωρητές οργάνων αλλά δεν ήταν αρκετοί αυτοί που είχαν διάθεση να χαρίσουν κάνα νεφρό, οπότε τώρα θα γεμίσουν τα ψυγεία των νοσοκομείων με νεφρά και θα μπορείς εσύ να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο με την αισθητική σου. 

Παράλληλα, στο εξής, η αφαίρεση οργάνων δεν θα γίνεται από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων αλλά από νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές, ενώ αίτημα για το δικαίωμα να αφαιρούν κι αυτοί όργανα έχουν θέσει και οι χασάπηδες που επικαλούνται την εμπειρία τους και την ανάγκη για άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. 

 Η αναγκαστική αφαίρεση των οργάνων από όλους τους Έλληνες έχει προκαλέσει την αντίδραση της Εκκλησίας που υποστηρίζει πως τα όργανα πρέπει να μένουν στο ανθρώπινο σώμα για να τα φάνε τα σκουλήκια. 

 Η μετατροπή όλων των Ελλήνων σε δότες αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία και αναμένεται να καταστήσει την Ελλάδα πρώτη οργανοπαραγωγό χώρα στον κόσμο, ενώ με τις τεράστιες εξαγωγές οργάνων θα βγει από το τούνελ η ελληνική οικονομία και η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ με ένα νεφρό.

πηγη

4 σχόλια:

  1. Δότες οργάνων προς βορά των σκουληκιών είναι δείγμα ανώτερου πολιτιστικού επιπέδου. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι κι αλλιώς ζούμε την αναγέννηση του νεορωμιού ραγιά...έκρηξη πολιτισμού(!) στη χώρα της οσφυοκαμψίας...
      Με μπροστάρη τον Άδωνι και εσχάτως τον ανδροπρεπή Άρη...!!!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://monogiaellines.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2126.html
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩ...http://monogiaellines.blogspot.gr/2013/01/blog-post_30.html

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ????? Η ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρεμάστε όλους τους ξένους...Και τα παιδιά τους....Και μετά καψτε τους και πετάξτε τις στάχτες στους βόθρους...
      Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς βρε ...Λευκοί, ξανθοί, ανώτεροι, ψηλοί, σωματαράδες, άπαιχτοι..
      ΖΗΤΩ...

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.