# #

30 Ιαν 2013

Τους εκβιάζουν; Τους τάζουν; Ή είναι εντελώς ζώα;


 «Ζουν στο ίδιο κτήριο. Δύο όροφοι διαφορά έχουνε...».

 Άννα Παναγιωταρέα, δημοσ/φος και καθηγήτρια Πανεπιστημίου.
 _____________

 Η άρχουσα τάξη ανέκαθεν διάλεγε τους «μπροστινούς» της και τους εν γένει εκπροσώπους της-κατά κανόνα- από το...πάνω ράφι. Από την πνευματική, ή καλλιτεχνική, ή επιστημονική, ή οποιαδήποτε ελίτ. Αρκεί να θυμηθούμε το Θανάση Κανελόπουλο, γνωστό κι ως «Θανασάκη», ο οποίος μπορεί μεν να ήταν συντηρητικός κι αδίστακτος αριβίστας κατά την πολιτική του πορεία, πλην όμως διέθετε αξιόλογη πνευματική και επιστημονική συγκρότηση (από τις αυθεντίες στο Αστικό Δίκαιο) και ανάγκαζε τον πολιτικό του αντίπαλο να σπεύσει να...διαβάσει για τον αντιμετωπίσει.

 Σήμερα, είναι κοινός τόπος, ότι τα... πάνω ράφια άδειασαν κι ότι η άρχουσα τάξη διαλέγει πλέον εκπροσώπους από τον (πολιτικό, πνευματικό, καλλιτεχνικό, δημοσ/φικό) κατιμά των...κάτω ραφιών. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο τέως συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά στο “BRAVISSIMO” και γνωστός βλαχο-celebrity της πλάκας, Σίμος Κεδίκογλου, ο σχιζοειδής και νευρωτικός βλαξ, Άδωνις Γεωργιάδης κλπ. Θ’αναρωτηθεί, βέβαια, κάποιος από που αντλούν τόση χοντροπετσιά και ξετσιπωσιά, αφού γνωρίζουν κι οι ίδιοι ότι έχουν γίνει αντιπαθείς και λαομίσητοι; 

Τους εκβιάζουν; Τους τάζουν; Ή είναι εντελώς ζώα; Οι ερμηνείες, δικές σας.

 Στο video που ακολουθεί, παρακολουθείτε έναν έτερο «λαμπρό» εκπρόσωπο της παραπάνω πολιτικής και πνευματικής πλέμπας, σε ρεσιτάλ βλακείας και αναισθησίας! Δείτε το λοιπόν...και ψυχραιμία.

askordoulakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.