# #

30 Σεπ 2012

Έβρισες τον Γ.Π. ???

thumb

5 σχόλια:

  1. .


    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ



    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ






    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει στο change.org ένα petition (έκκληση) προς το ελληνικό κοινοβούλιο για τον 27χρονο που συνελήφθη για τον Παστίτσιο. Ζητείται να καταργηθούν τα άρθρα 198 και 199 περί βλασφημίας και να αφεθεί ελεύθερος ο 27χρονος. Αυτή την στιγμή έχουν υπογράψει 9.859 - ζητούνται τουλάχιστον 10.141.
    Ο σύνδεσμος είναι τεράστιος, οπότε έφτιαξα μόλις ένα custom link στο bit.ly για πιο εύκολη και πρακτική διανομή του petition : http://bit.ly/pastitsios1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι πολλα τα λεφτα αρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χέστες?...Ή κάτι άλλο?....Την ώρα που η ελληνική θολοκουλτούρα καταδίκαζε τον σκηνοθέτη και την ταινία για τον Μωάμεθ,έδινε τα εύσημα στον Παστίτσιο.Από όπου και να το πιάσεις το θέμα βρωμάει σαπίλα και παραπληροφόρηση. Το είχα γράψει την ημέρα της σύλληψης του Παστίτσιου. Το τρολλ αυτό δεν έκανε επίθεση μόνο στον Παϊσιο,αλλά και στην Ορθόδοξη πίστη εκατομμυρίων ανθρώπων.Βέβαια κάποιοι που δηλώνουν άθεοι και ανήκουν στην αριστερά,πριν από μέρες είχαν βγάλει λόγους ακόμα και μέσα στο κοινοβούλιο κατά της ταινίας που πρόσβαλε τους μουσουλμάνους.

    Εκεί έγινε κανονική κριτική και έβγαλαν και το πόρισμα.Η ταινία ήταν κάκιστη και δεν ήταν καν χιουμουριστική.

    Χέστες?... Κάτι άλλο μήπως?...

    Πάμε τώρα στο θέμα της παστιτσοθρησκείας της αριστεράς..

    Ο εν λόγω κύριος έκανε το εξής σφάλμα και θα το γράφω συνέχεια μέχρι να το πάρουν είδηση κι άλλοι,γιατί τα ΜΜΕ πάνε εσκεμμένα να το θάψουν. Ο Παϊσιος ήταν το πρόσχημα της αριστεράς αλλά και του τρολλ για να χτυπήσουν την Ορθοδοξία.

    Δυστυχώς για αυτόν οι εικόνες και οι μνήμες όσων είχαμε δει την σελίδα του,δεν ήταν μόνο κατά του γέροντα...αλλά υπήρχαν συνεχόμενες ύβρεις σχεδόν σε καθημερινή βάση σε σχόλια κατά του Χριστού της Παναγίας και της πίστεως. Η εικόνα που είχε για προφίλ μπορεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο.

    Τώρα η αριστερά προτίμησε να πάρει θέση υπέρ του "δημιουργού" αφήνοντας στον άσο όσους πρώην πασοκτζήδες χριστιανούς ορθόδοξους ψήφισαν υπέρ τους ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ?

    Ποιος ο λόγος όμως να υπερασπιστούν κάποιον (ξεχνώντας επιμελώς την εικόνα του προφίλ του)ακόμα και σε πιθανή δίκη,λέγοντας πως έκανε χιούμορ κατά της εμπορευματοποίησης της πίστης?

    Και γιατί χτυπάνε ένα νεκρό μοναχό που δεν είχε πειράξει στη ζωή του,ούτε μύγα και αν ήταν άθεος θα τον είχαν ανακηρύξει μέγα διδάσκαλο για τον τρόπο ζωής του?

    Γιατί δεν χτυπάνε κατευθείαν τους εμπόρους που εκδίδουν βιβλία για την ζωή και το έργο του Παϊσιου?

    Ποιοι θέλουν να γίνουμε το νέο Κόσσοβο της Νέας Τάξης Πραγμάτων...και να αρχίσει μέσα στα επόμενα 3 χρόνια το μοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών?(Από το Αιγαίο μέχρι το Ιόνιο)..

    Τι ρόλο παίζει η αριστερά στην Ελλάδα,ειδικά από το 1990 και μετά?

    Αυτά σκεφτείτε τα μόνοι σας και θα βρείτε όλες τις απαντήσεις κάνοντας την δικιά σας έρευνα στο διαδίκτυο για τον ρόλο που παίζουν οι διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί αριστεροί απάτριδες....που ελέγχουν συστηματικά τα ΜΜΕ από το 95 και μετά....http://www.eglimatikotita.gr/2012/09/blog-post_7959.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμαρώστε τα τσογλανάκια, με τα λυμένα προβλήματα, να κάνουν συμπαράσταση στον "Παστίτσιο". Με ποιο τρόπο, θα δείτε και θα κρίνετε μόνοι σας...

    Είναι οι ίδιοι που απαίτησαν και έλαβαν από τα αδέλφια τους, τους μεγαλοαστούς το κεφάλι της Παπαχρήστου "επί πίνακι"...

    Είναι οι ίδιοι που στηρίζουν τους θρησκευτικά φανατισμένους μουσουλμάνους ακόμη και όταν τους κερνάνε κλωτσιές...

    Είναι τα μπάσταρδα παιδιά της υποκρισίας, της πολιτικής "ορθότητας" και της αναρχοαριστεροφροσύνης με νονούς το μεγάλο κεφάλαιο και τα ΜΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.