# #

5 Οκτ 2012

Οι Τούρκοι είναι.... το κρέας για σκότωμα!!!

Στα πρόθυρα της τρέλλας η Τουρκία, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ


Ερντογάν ο φιλότουρκος...

Θα το εξηγήσω αυτό και ελπίζω να με καταλάβουν και αυτοί, γιατί με διαβάζουν αλλά και εσείς που κατά τεκμήριον είστε κουτοί. 





Εχοντας υπόψη ότι απευθύνομαι σε κουτούς όλων των πλευρών, συνεχίζω…
Εχουμε μιά Τουρκική πόλη δίπλα στα σύνορα με τη Συρία, όπου γίνεται πόλεμος και όπου 8 βόμβες πέφτουν μόνο σε αυτή τη πόλη. Δεν είναι σίγουρο 100% ποιός τις ρίχνει και άν ...
υπάρχει εντολή να τις ρίχνει.
Η Τουρκική κυβέρνηση αντί να μετακινήσει πρώτα τον πληθυσμό  της πόλης σε μια περιοχή που υπάρχει ασφάλεια, ξεκινάει πόλεμο με τη Συρία! Το ΝΑΤΟ δεν παρατηρεί το λογικό και στρατηγικό ατόπημα αλλά λέει “επιτεθείτε και αν σας χτυπήσει κανείς θα έρθουμε για βοήθεια”. 
Εν τω μεταξύ ο κόσμος βλέπει αυτό το κουτό παιγνίδι που παίζεται και που όσο καθυστερεί να εξελιχθεί θα φαίνεται περισσότερο.
Ας γίνει επίθεση στη Συρία αντρίκια. Οι “φιλέλληνες” Ρώσοι ελέγχουν τα χημικά της Συρίας, εδώ και καιρό. Ολα είναι έτοιμα για την εκτέλεση.

Οι Τούρκοι είναι το κρέας για σκότωμα. Μετά θα έρθει και το φάγωμα…
Αντιλαμβάνομαι, ότι το Ισραήλ έχει λόγους να χτυπήσει το Ιράν πρώτο αλλά δεν αντιλαμβάνομαι την απόφαση Ερντογάν να χτυπήσει τη Συρία. 
Ο Ερντογάν δεν είναι φιλότουρκος, αλλοιώς θε είχε ήδη αδειάσει τη διασυνοριακή πόλη πρίν ξεκινήσει την επίθεση στη Συρία και αυτό είναι επικίνδυνο και για την Ελλάδα.
Καλοφάγωτη…Winking smile
ΥΓ. Μια και ήρθε η συζήτηση… “κουτοί, καταφύγια υπάρχουν στις Ελληνικές διασυνοριακές πόλεις του Εβρου;”  
Τα μετρό δεν φτάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.