# #

4 Οκτ 2012

Espresso κλπ εμείς δεν είχαμε στο χωριό μας....!!!


Απάντηση της Προέδρου της ΔΗΚΕΔΟ κ. Σοφίας Ζουρζούρα...




Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα αλλά και λεχθέντα στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβούλιου που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Δίου – Ολύμπου, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ και δημοτική σύμβουλος κ. Σοφία Ζουρζούρα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Παρά το  γεγονός  ότι στην  συνεδρίαση του Δήμου στις 20-9-2012 έγινε σαφές ότι ούτε στις προθέσεις μας είναι να επιβάλουμε  εισφορά στους γονείς αλλά και ότι η συγκεκριμένη πρόταση προήλθε από την ΕΕΤΑΑ, κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν  το άσπρο μαύρο για λόγους εντυπωσιασμού. Για το λόγο αυτό καλά θα είναι να γνωρίζουν οι δημότες μας τα παρακάτω:
1.     Επιδίωξή μας είναι να  δέχονται κάθε χρόνο οι παιδικοί σταθμοί που ανήκουν στην ΔΗΚΕΔΟ όσον το δυνατόν περισσότερα παιδιά.
2.     Εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο βαθμό όλα τα προγράμματα και τα κανάλια χρηματοδότησης προκειμένου να συνεχίσει το κοινωφελές της έργο η ΔΗΚΕΔΟ σε αυτή τη δύσκολη και πρωτοφανή συγκυρία.    
3.     Δεν είναι  στις προθέσεις μας να απολύσουμε εργαζόμενους αλλά αντιθέτως προσλήφθηκαν ακόμη 4 εργαζόμενοι -μέσα από τα επιδοτούμενα προγράμματα- για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών και του «βοήθεια στο σπίτι».
4.     Όσοι κάνουν λόγο για φιέστες και λοιπά χαριτωμένα προφανώς  αναφέρονται σε άλλες διοικήσεις.  Οι όποιες εκδηλώσεις  πολιτισμού γίνονται από το δήμο γνωρίζουν πολύ καλά ότι  επιβαρύνουν από ελάχιστα έως καθόλου το δήμο Δίου Ολύμπου.
5.     Η μόνιμη πλέον λειτουργία της Δημοτικής πινακοθήκης με τα έργα του Φ. Κωνσταντινίδη είναι πια εφικτή με τη συστέγαση στο ίδιο κτίριο της ΔΗΚΕΔΟ. Φαίνεται ότι κάποιους  Λιτοχωρίτες  συμβούλους  της αντιπολίτευσης  τους ενόχλησε πολύ που επιτέλους πήρε ζωή το σπίτι του Γκουντέλια στο Λιτόχωρο και γι’ αυτό το λόγο καταψήφισαν την μεταφορά της (φορολογικής)  έδρας της ΔΗΚΕΔΟ.  
6.     Καλές οι συμβουλές ως προς τη διοίκηση αλλά καλύτερες όταν κατατίθενται υπεύθυνα  στο Δ.Σ της ΔΗΚΕΔΟ. Πολύ δε περισσότερο από μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΔΟ που δυστυχώς  ελάχιστες φορές μάς έκαναν την τιμή να παραβρεθούν σε συνεδριάσεις του.
7.     Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα κάποιων να καταγράψουν την παρουσία τους στα κοινά αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου δεν προσφέρεται για μικροπολιτικά παιχνίδια. Ας ψάξουν αλλού για λαμπρά αντιπολιτευτικά πεδία.
8.     Τέλος, όταν θα βρούμε χρόνο να πιούμε κανένα καφέ, θα είναι μόνο ο κλασσικός Ελληνικός.  Espresso κλπ εμείς δεν είχαμε στο χωριό μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΟ
ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.