# #

5 Οκτ 2012

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.



Όταν η διαπλοκή σ΄ενα κράτος φτάνει σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη, όταν η σήψη σε ένα κράτος φτάνει σε τόσο βάθος, κι όταν όλοι συμφωνούν πως ναι, κι ο γάιδαρος πετάει.... εντάξει, λες respect.

 Και στη προσωπική μας ζωή, στις παρέες μας συμβαίνει να νοιώθουμε το ίδιο δέος πιστεύω για κάποια άτομα που έχουμε κατά καιρούς συνανασταφεί. 

 Υπάρχει ο ρουφιάνος στις παρέες, υπάρχει το λαμόγιο, υπάρχει ο άρχων της διαπλοκής, υπάρχει ο άρχοντας της πρόζας και πάνω από όλους συμβαίνει να υπάρχει κάποιος τόσο πολύ θρασύς, τόσο δολοπλόκος, τόσο λαμόγιο που λες ...
τα σέβη μου. 
Δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μαζί του. 

Γιατί δεν έχει κανένα ηθικό, συνειδησιακό όριο., Δεν έχει κανόνες στα χτυπήματα. 
Δεν έχει κανένα πρόβλημα να αραδιάσει το πιο ασύστολο ψέμα, το πλέον αναπόδεικτο αίσχος χωρίς να αισθανθεί ούτε μια στάλα ντροπής ή ενοχής, ή τύψης για το χάος που θα προκαλέσει στη παρέα. 

Οπότε ή του ρίχνεις μία στη κεφάλα γερή για να σκάσει για πάντα... ή τη κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια πριν σου διαλύσει το σπίτι. Εδώ και τρία χρόνια παρακολουθώ τι συμβαίνει σ΄αυτή εδώ τη ταλαίπωρη χώρα. Κι αρχίζω να νοιώθω δέος. 

Δεν υπάρχει ανικανότητα. 
Δεν υπάρχουν ατάλαντοι. 
Δεν υπάρχουν παπαγαλάκια. 

Εδώ μιλάμε για τεράστιας κατάρτισης και έμπνευσης επαγγελματίες της διαπλοκής. 
Μιλάμε για τεχνικές χειραγώγησης, παράδοσης και εκτέλεσης, ΑΨΟΓΕΣ. 

Για να παρακολουθήσει κάποιος όλο αυτό που συμβαίνει, πρέπει όχι απλά να είναι μπασμένος μέσα στα κόλπα, τα κυκλώματα, να έχει σπουδάσει στα ίδια πανεπιστήμια, πρέπει να έχει και ειδικό γονίδιο, από κατασκευής που να εξηγεί αυτή την άνεση, του να κοροϊδεύεις ασύστολα, με τέτοια αυτοπεποίθηση που ο δύστυχος που έχεις απέναντι, να μην μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της απάτης γιατί δεν έχει τα φόντα και τη κατασκευή για τέτοιο πράγμα. 

 Θέλετε το παράδειγμα το τελευταίο της λίστας? 
Πριν προλάβουμε να κατανοήσουμε (αν ποτέ είναι δυνατόν) τι συνέβη, πριν προλάβουν να περάσουν λίγες ώρες αναστάτωσης και χάους, έχει ήδη βγει στη κυκλοφορία (δηλαδή ψιθυρίσματα τυχαία, και εικασίες αθώες) πως τελικά αυτή η λίστα και να παρουσιαστεί αύριο μπροστά μας τελικά κανείς δεν ξέρει αν τα ονόματα που θα δούμε είναι αληθινά ή όχι!!!! 

Δηλαδή καταλαβαίνετε αν τα ονόματα είναι πειραγμένα από τα αρχικά , δεν θα έχουμε μάθει τα αρχικά!! Αν δεν είναι και ποιος σου λέει ότι είναι??? Οεο? 

Δηλαδή αν π,.χ. (μια βρώμικη και ανυπόστατη εικασία κάνω κι εγώ) στην αρχική λίστα ήταν ο Μήτσος και δεν είναι πια δεν θα το μάθουμε... 

Αν είναι ο Μήτσος και δεν πειράχθηκε το όνομα από κανέναν, κάποιος θα πει και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν πειράχθηκε. Αφού από το πρωί παίρνουμε σε δόσειςς αντιβίωσης ανά έξι ώρες την ιδέα που πρέπει να εμπεδώσουμε, πως τελικά η λίστα νομικά δε στέκει, καθότι είναι ένα παλιόχαρτο προωθημένο, από κάποιον που ήδη έχει κατηγορηθεί, και κανείς δεν ξέρει τι περιείχε αρχικά. 

Δηλαδή είναι εμφανώς ΑΧΡΗΣΤΗ είτε περιέχει αλήθειες είτε ψέματα. Δηλαδή καταλαβαίνετε πόσο μακριά μπορούν να τραβήξουν το γαϊτανάκι και με πόσους διαφορετικούς τρόπους. 

Μπορούν να το τραβήξουν τόσο, όσο.... να ψηφιστούν τα μέτρα! Ασε που έτσι υπάρχει το περιθώριο για το σπουδαιότερο όλων. 
Πες πως βγαίνει η λίστα και λέει κάποιο όνομα που θα προκαλέσει σάλο ας πούμε. Αμέσως το μυαλό μας θα έχει "κατευθυνθεί" στην ιδέα, και ποιος μας εγγυάται πως αυτό το όνομα είναι αλήθεια? 

Αφού ο αρχικός συντάκτης της λίστας , εκείνος ο ξένος που δεν θυμάμαι και πως τον λένε, δεν είναι αξιόπιστο άτομο και κανένας επίσημος φορέας δεν έχει αποδεχτεί την εγκυρότητα μιας τέτοιας λίστας. 

Στ΄αλήθεια σας λέω συγκινούμε, σαν να διαβάζω ένα ποίημα!! Ολε! Γι΄αυτό σας λέω. Μην ασχολείστε. με λίστες. 
Δεν βγαίνει πουθενά το πράγμα γιατί δεν έχουμε καμιά απολύτως ικανότητα να βρούμε τι ακριβώς έγινε και γιατί θα έπρεπε άλλωστε να έχουμε αυτή την ικανότητα. 

Αν την είχαμε θα κάναμε άλλο επάγγελμα. Και δεν θα ήμασταν σαν αγρίμια αυτή τη στιγμή στα όρια της σωματικής και πνευματικής κατάρρευσης για να βρούμε πως να πληρώσουμε χαράτσια, δόσεις, πως να βρούμε σπίτι να κοιμηθούμε, φαΐ να φάμε, φάρμακα για την αρρώστια μας, στοιβαγμένοι όλοι σαν ποντίκια σε περιβάλλον υπονόμου, με τη βρώμα να περνάει το πετσί μας και την οργή να σαλεύει το μυαλό μας.... 

Αν ήμασταν φτιαγμένοι και μυημένοι σε τέτοια παιχνίδια, θα παρακολουθούσαμε τις ειδήσεις από τη πισίνα μας με ένα ωραίο ποτό στο χέρι, θα πηγαίναμε στη δουλειά μας με θωρακισμένες λιμουζίνες και θα είχαμε εξασφαλισμένα και τα τρισέγγονα με παχυλούς λογαριασμούς σε εξωτικούς προορισμούς σε όλο το πλανήτη..... 

 Οπότε αυτό που μας αφορά σε ολη αυτή τη βρώμικη ιστορία που λέγεται μεταπολίτευση είναι δυο πράγματα - για να μην ξεφεύγουμε από το βασικό μας στόχο - πρώτον να αντέξουμε για να μπορέσουμε - δεύτερον - να βρούμε το τρόπο να διώξουμε όλο αυτό το συρφετό από πάνω μας για να δώσουμε μια ελπίδα στα παιδιά μας ξανά, να ονειρευτούν και να σχεδιάσουν τη ζωή τους. 
Το θέμα διαπλοκή, κλεψιά, απάτη, ξεπούλημα, προδοσία μας αφορά για ένα και μοναδικό λόγο. 

 Να βρούμε τη δύναμη και το θάρρος με τις κατάλληλες κινήσεις να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. 

 Αν δεν είμαστε ικανοί να υπερασπιστούμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια, τη χαμένη τιμή της πατρίδας μας και το χαμένο μέλλον των παιδιών μας, τότε τα σέβη μας στους καθηγητές, στους επαγγελματίες, στους αδίστακτους. 

Και όχι αυτό που ζητάμε δεν είναι εκδίκηση. Η εκδίκηση δεν έχει καμιά σχέση με εμάς. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 

 Προσωπικά , αν αποδοθεί δικαιοσύνη και τιμωρία παραδειγματική όσων κατάκλεψαν τη χώρα μας, θα κάνω κάθε δυνατή θυσία, θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω σε ένα νέο ξεκίνημα χωρίς να υπολογίσω κανένα προσωπικό κόστος. 

 vasiliskos
http://saktsak.blogspot.com/2012/10/blog-post_7726.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.