# #

6 Ιουν 2012

Αν δεν διάβασες τα υπογραφέντα Μνημόνια, εδώ είναι μια απλή περιγραφή των τεσσάρων βασικών όρων των Μνημονίων Ι και ΙΙ, που υπέγραψαν οι πολιτικές ηγεσίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ.




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ...


Αν δεν διάβασες τα υπογραφέντα Μνημόνια, εδώ είναι μια απλή περιγραφή των τεσσάρων βασικών όρων των Μνημονίων Ι και ΙΙ, που υπέγραψαν οι πολιτικές ηγεσίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ. 







  • - Πρώτος Όρος:
  •  


Παραίτηση υπέρ των δανειστών από όλα τα δικαιώματα Εθνικής Κυριαρχίας και από όλες τις ασυλίες που παρέχει το διεθνές δίκαιο σε κάθε κράτος για την προστασία ζωτικής σημασίας αγαθών του. ( Άρθρο 14, παρ. 5 - Μνημόνιο Ι)


- Δεύτερος Όρος:

Δέσμευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας υπέρ των δανειστών.
Τρίτος Όρος: 

Οι δανειακές μας συμβάσεις (τα «Μνημόνια») υπάγονται υποχρεωτικά στο Αγγλικό δίκαιο  και οι δικαστικές αποφάσεις είναι απόλυτα εκτελεστές και δεσμευτικές στην Ελλάδα. (…) Με τον όρο αυτόν αντιμετωπίζεται το δανειζόμενο κράτος ως ιδιώτης οφειλέτης. (Σελ. 36 - Μνημόνιο ΙΙ)

Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα:

(α) Δεν μπορεί να επικαλεστεί τα δικαιώματα και την προστασία που παρέχει το διεθνές δίκαιο σε κάθε κράτος.

(β) Το κράτος ως οφειλέτης δεν μπορεί να επικαλεστεί απέναντι στους δανειστές του ούτε τα δικαιώματα που παρέχει το Ελληνικό δίκαιο και τα δίκαια όλων των χωρών της ηπειρωτικής Ευρώπης στον ιδιώτη οφειλέτη, γιατί δεν τα αναγνωρίζει το Αγγλικό δίκαιο.

- Τέταρτος Όρος:

Οι δανειστές έχουν το δικαίωμα να μεταβιβάσουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους από τις δανειακές συμβάσεις σε τρίτο κράτος ή πρόσωπο. Η Ελλάδα δεν έχει αυτό το δικαίωμα.

- Πέμπτος Όρος:

Οι δανειστές μας επιβάλλουν σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο για την Αλλαγή του Συντάγματος, με προπαγάνδα δήθεν κατάργηση Βουλευτικής Ασυλίας και Εκλογικού Νόμου, γι' αυτό λέμε "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ." 
 Πρέπει να διώξουμε πρώτα ωςΑντισυνταγματικό το Μνημόνιο έξω απ' την χώρα και να τιμωρήσουμε τους Πολιτικούς ως εσχάτης προδοσίας και μετά η Αλλαγή του Συντάγματος από Έλληνες πατριώτες, χωρίς κομματικές ταυτότητες και κλίκες. (Σελ. 21, Κεφ. 1, παρ. 2.3.4. - Μεσοπρόθεσμο 2011)

- Έκτος όρος.







Ενώ σύμφωνα με το Άρθρο τουΣυντάγματος 21, παράγραφος 4:  Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας τους Κράτους.
Υπέγραψαν ότι μπορούν να μας πάρουν και τις περιουσίες μας, που αποκτήσαμε με τον ιδρώτα μας, με το Άρθρο 2, παράγραφος 8 του Εφαρμοστικού Νόμου:
Εμπράγματα δικαιώματα τρίτων μπορεί να κηρύσσονται αναγκαστικώς απαλλοτριωτέα με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, για λόγους μείζονος σημασίας δημοσίου συμφέροντος.



Αυτοί οι όροι είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ για την Τρόικα κι αν ακούτε στα Μ.Μ.Ε. για δήθεν επαναδιαπραγμάτευση, ψεύδονται! Όσοι έχουν υπογράψει υποχρεούνται να τηρήσουν τους όρους κατά γράμμα.

Οι απειλές από την “Ευρώπη” (βλέπε χρηματιστές) είναι τώρα τοσο κάλπικες οσο ήταν και οι απειλές το 2004 προς τους Kυπρίους, μόλις πριν το δημοψήφισμα του βρωμερού σχεδίου Ανάν… (“Ήταν η τελευταία τους ευκαιρία” δήθεν).
Ευτυχώς που τότε οι Kύπριοι δεν το χάψανε. Ουσιαστικά, όταν γίνονται τέτοιου είδους απειλές, η αλήθεια είναι πάντα το αντίθετο απ’ ότι τα πουλημένα ΜΜΕ μας “διαφωτίζουν”…

Πρώτα, με τα αστείρευτα λεφτά τους, μας έχουν διαβρώσει το ήθος. 
Τώρα, οι ταχυδακτυλουργοί της “Ευρώπης” και οι εγχώριοι προδότες μας αποπροσανατολίζουν με απειλές και με το κόλπο του “έξω η μέσα απο ευρώ/ Ευρώπη” (άκου λέει “υπέρ η εναντίον” της Ευρώπης).
Εκείνο όμως που πραγματικά τους ενδιαφέρει (και τα πουλημένα ΜΜΕ δεν το αποκαλύπτουν) είναι ο πλούτος της πατρίδας μας με όργανο το Μνημόνιο της σκλαβιάς μας.

Η Ελλάδα χαροπαλεύει στα νύχια του Μνημονίου και δεν θ’ αντέξει σε περισσότερη προδοσία.Το σίγουρο είναι ότι θα χαθούμε σαν Ελλάδα με το Μνημόνιο και οχι με τη δραχμή…

  • Το πρακτικό δίλημμα τώρα είναι:
Ή αποφασίζω μόνο με την Πατρίδα και τα παιδιά μου στη σκέψη, ή (ω μη γένοιτο) τα θυσιάζω όλα λόγω ενός εμφυτευμένου φόβου (από τα ΜΜΕ) ή μιας απλής κομματικής συνήθειας (για την ικανοποίηση κάποιων πεπαλαιωμένων ιστορικών φαντασμάτων).

Αν δεν είσαι δεμένος στο κατάρτι όπως ο Οδυσσέας, βάλε κερί στ’ αυτιά, γιατί τα παπαγαλάκια και οι σειρήνες των ΜΜΕ είναι διαβολικά στοιχεία.

Διάλεξε Πατρίδα τουλάχιστον αυτή τη φορά...

Παραχώρησε την ευκαιρία να καταργηθεί το αντισυνταγματικό Μνημόνιο, να μειωθεί το απεχθές χρέος και να τιμωρηθούν οι ξενοκίνητοι προδότες.

1 σχόλιο:

  1. ΛΕΥΚΕΜΙΑ είναι ο πο@@@@στης Ο Αδωνης Γεωργιάδης που βγαίνει κάθε ημέρα στα κωλοκαναλα του ΜΕΚΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ που σαν υφυπουργός ναυτιλίας υπεργαψαι στα ποντοπόρα πλοία με ελληνική σημαία να έχουν ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ...

    Και βαρέθηκα να ακούω ότι θα πάρουν οι εφοπλιστές την σημαία τους από τα πλοία τους!!!! ΑΣ ΤΗΝ ΠΆΡΟΥΝ οι κερατάδες ας το μάθει ο ΣΥΡΙΖΑ και όποιο πλοίο δεν έχει ελληνική σημαία αν πιάνει λιμάνι να τους ξεσκίζομαι στο φόρο..58 ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΈΧΟΥΝ, Φ.Π.Α ΔΕΝ ΠΛΕΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΆΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΊ!!! 130 ΜΕΓΆΛΟΙ ΌΜΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΚΈΡΔΗ 59% ΤΟΥ ΤΖΊΡΟΥ , ΌΤΑΝ ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΈΧΟΥΝ ΜΕΣΏ ΟΡΩ 25-30 % ... ΠΑΝΆΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ...ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΔΩΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΊ!!!!! ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ....

    ΓΙΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!!! ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@@@ΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΡΕΡΕΠΝΕΡΗ !!!!!!! ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ .. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΙ...ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ ΤΡΟΥΓΚΑ ..ΧΑΤΖΙΝΗΚΟΛΑΟΥ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ;

    ΑΥΤΆ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.