# #

13 Μαΐ 2012

Ολα για το τομάρι τους. Η δημοκρατία των τομαριών. . .

ΝΤΡΟΠΗ,  ΟΡΓΗ  ΚΑΙ  ΑΗΔΙΑ...



 Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας, εύχομαι αυτό να μην συμβεί ποτέ στην Ιταλία γιατί οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες, είπε ο Μόντι. 

 Να διαβάζω μια τέτοια δήλωση από τον Ιταλό Πρωθυπουργό, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αντίγραφο Παπαδήμου, και να βλέπεις την ιδια στιγμή τα παράθυρα της ντροπής στη τηλεόραση νοιώθω ντροπή και οργή.

 Ντροπή γιατί δεν είμαστε ακόμα όλοι στους δρόμους,
ντροπή που υπάρχουν ακόμα πολίτες που καταπίνουν όλες αυτές τις αηδίες που τους   πασάρουν,
 ντροπή για το γεγονός πως αυτά τα ασήμαντα φερέφωνα μιας κατοχικής κυβέρνησης
συνεχίζουν   να παραπλανούν το κοσμάκη, να τον τρομοκρατούν συνεχώς χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας.... 

 Να σου λένε ξεκάθαρα μεσα στη μούρη πως έχουν ξεπουλήσει τα πάντα αλλά να δίνουν υποδείξεις για το πως ο καθένας μπορεί να περισώσει το τομάρι του, όπως κάνουν εκείνοι δηλαδή. 

 Το τομάρι τους. 

 Ολα για το τομάρι τους. Η δημοκρατία των τομαριών. 

 Από τη κορυφή μέχρι τα νύχια. Ειρωνεύονται τη ψήφο του ελληνικού λαού.

 Την μεταφράζουν όπως γουστάρουν.

 Συνεχίζουν επιδεικτικά να πλασάρουν τις εντολές που τους δίνουν τα αφεντικά τους, την ίδια στιγμή που ένας ξένος Πρωθυπουργός εύχεται ποτέ η χώρα του να μην ξεπουληθεί όπως η Ελλάδα. 

 Την ώρα που φωνές από όλο το κόσμο μιλάνε για την ελληνική τραγωδία, ο Παπαδήμος και οι υπόλοιποι που ο λαός βροντοφώναξε πως πρέπει να φύγουν, να εξαφανιστούν, σκέφτεται την αναχρηματοδότηση των τραπεζών, οι τράπεζες, οι τράπεζες, οι τράπεζες.... 

 Κι όταν ο ..
Γλεζος μίλησε χτες για έλεγχο σ΄αυτή την αθλιότητα, και μια συνεισφορά΄των πλουσιότερων για να πάψει η αφαίμαξη των δυστυχισμένων, γελάγανε ειρωνικά σαν ηλίθιοι , θελάνε να περάσουν το μήνυμα πως είναι γραφικός και ένα άρωμα απειλής για τους αριστερούς που θα μας φάνε τα λεφτά...

 Να βλέπεις τον τίποτα, να κοιτάζει ειρωνικά ένα γέροντα σύμβολο, και να του κουνάει το χέρι...

 Στο ποσοστό της καταδίκης για το μνημόνιο, της οργής για το ξεπούλημα της πατρίδας, της αγανάκτισης για τη κλοπή και το ρήμαγμα της κρατικής περιουσίας, στις προσεχείς εκλογές θα προστεθεί και το ποσοστό της αηδίας για όλη αυτή τη περιφρόνηση, όλη αυτή τη ξεδιαντροπιά και θα είναι πολύ μεγάλο αυτό το ποσοστό. 

 Να το θυμάστε.


http://vasiliskos2.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.