# #

17 Μαΐ 2012

Κανάλια...Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.


 περί μνημονιοκάναλων...

Παρακολουθώ τις τελευταίες και όχι μόνο μέρες τα διάφορα τηλεοπτικά ιδιωτικά κανάλια με τις διάφορες πολιτικές συζητήσεις αλλά κυρίως τα δελτία ειδήσεων.

Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.

Κύριοι δημοσιογράφοι, καναλάρχες, και εκδότες θα πρέπει να ντρέπεστε και να ζητήσετε συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για την τραγική μονόπλευρη ενημέρωση που προσφέρετε.

Τι εννοώ; 

Είναι προφανές την μαζική επίθεση που δέχονται τα στελέχη του Σύριζα.
Όλοι έχουμε παρακολουθήσει τον τρόπο που διεξάγονται οι συζητήσεις.

Αφήνετε τα μνημονιακά λαμόγια, τους εκπροσώπους της ΝΔ και ΜΠΑΤΣΟΚ να αναπτύσσουν τις άκυρες θεωρίες τους περί του μνημονίου και πώς θα μας σώσουν. (εδώ γελάει το πανελλήνιο)

Ενώ είναι αυτοί που έχουν υπογράψει το μνημόνιο, έχουν δεσμεύσει και τα εγγόνια τους και είναι οι αποκλειστικά υπαίτιοι για το ξεπούλημα και την τραγική κατάσταση του λαού μας και της χώρας μας.

Όταν ζητάτε να απαντήσουν τα στελέχη του Σύριζα στα ανόητα ερωτήματα τους, πρώτοι από όλοι εσείς οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι τους διακόπτετε έντεχνα και κατά συρροή, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην καταλαβαίνει και οι ίδιοι να χάνουν τον συνειρμό των σκέψεων τους.

Αν προσθέσουμε και τις μουρμούρες των στελεχών την ΝΔ και ΜΠΑΤΣΟΚ, κατά τα δικά σας πρότυπα γίνεται ένα μπάχαλο, που εντέχνως το αφήνετε να δημιουργείτε. 

Απεναντίας όταν έχουν τον λόγο τα μνημονιακά συναιτεράκια σας, δεν τολμάει κανείς να τους διακόψει και με ιδιαίτερο ζήλο φροντίζετε οι ίδιοι να διαφυλάττετε αυτό.

Το ίδιο κάνετε και με τα στελέχη του Καμένου, μπορείτε να μας εξηγήσετε το γιατί;

Επίσης όλα τα ΜΜΕ κρέμεστε και λεπτολογείτε ακόμα και την διατύπωση ή ακόμα και την παραμικρή ασάφεια από στόμα μελών του Σύριζα δίνοντας απίστευτη έμφαση.

Απεναντίας αντί να βάλετε κάτω τα στελέχη της της ΝΔ και ΜΠΑΤΣΟΚ αυτών που αποδεδειγμένα πρόδωσαν, κατέστρεψαν την χώρα και τον λαό της, και να τους ξεφτιλίσετε τους βγάζετε και ήρωες για την στάση τους σε οικουμενική κυβέρνηση.

Πάτε καλά ρε τελειωμένοι; Ο κόσμος νομίζετε ότι είναι ηλίθιος ή ότι τρώει βλητα;

Νομίζετε ότι δεν ξέρει ποιους και γιατί υπηρετείτε;

Δεν ξέρει ότι τα αφεντικά σας είναι του συστήματος, ότι έχουν στηριχτεί από τα δύο προδοτικά κόμματα είτε με επιδοτήσεις είτε με δημόσια έργα στην πλάτη του Ελληνικού λαού;

Ο σκύλος γαβγίζει από όπου τρώει είναι γεγονός αυτό.

Μιλάτε για αντικειμενική και πολύπλευρη ενημέρωση κολοκύθια.

Δεν είδα ποτέ έναν εκπρόσωπο της Χ.Α στα τραπέζια σας καλως η κακως τους ψήφισε ένα μέρος του Ελληνικού λαού, και στο φινάλε δεν πρόδωσαν κανέναν, ούτε είναι υπαίτιοι για το ξεφτιλίκι και την κατάντια της χώρας, σε σχέση με τα αφεντικά σας, τα δύο μνημονιακά κομματάκια που υπηρετείτε.

Πάρτε το χαμπάρι, κύριοι, σαπίσατε μαζί με το σάπιο και καταστροφικό σύστημα που στηρίζετε.

Δούλευα χρόνια σε εφημερίδες ως τεχνικός τύπου, μην ανοίξω άλλο το στόμα μου στις αθλιότητες που έχω βιώσει χρόνια τώρα, γιατί δεν φτάνουν δέκα βιβλία για να τις περιγράψω.

Ελπίζω να τελειώσετε στις 17 Ιουνίου μαζί με το σκυλολόι που υποστηρίζετε αποκάλυπτα πλέον, και ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει και να ενημερώνεται σωστά, απλά να ξέρετε έφτασε και η δική σας ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.