# #

11 Απρ 2012

Ο Αβραμόπουλος ο επόμενος πρωθυπουργός της κατοχής ...


Είναι αρεστός από τους καπιταλιστές, διότι δεν έχει αναλάβει ποτέ στην καριέρα του καμία πολιτική ευθύνη, επομένως είναι ο πλέον καθαρός για πρωθυπουργός...

Διαβάστε εδώ για να ψιλιαστείτε, ίσως, πως και ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της κατεχόμενης από τους καπιταλιστές και σιωνιστές της golden sachs .. θρυλικής ΕΛΛΑΣ..


Καταρχήν αυτός που θα αρνηθεί και θα ρίξει πόρτα στον Πούτιν την γιορτή της ορθοδοξίας (Πάσχα)..όποιος ήταν;



 αλλά και ο πρόεδρος του κόμματος του δεν έβγαλε αχνα..και θέλει του δώσουμε δυναμη κυβερνήση τη χώρα..του δωσαν οι ψηφοφόροι του δυναμη στις εσωκομματικές εκλογές, αλλα αποτέλεσμα μηδέν!

..Σε αυτές τις εκλογές θα σπάσουμε την συνωμοσία τις σιωπής ..

πρωτίστως στο Μέτσοβο, κατόπιν στο νομό Ιωαννίνων.. και κατ επέκταση όσο μπορούμε σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια..

Στις εκλογές το μνημόνιο θα αμφισβητηθεί εντονότατα στις κάλπες, και μαζί και τα δυο μεγάλα κόμματα όπως έτσι μας τα παρουσιάζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ ως μεγάλα!


 Τα ΜΜΕ στη πραγματικότητα εκτελούν χρέη εντατικής και νοσοκόμας..
.
Τα μελλοθάνατα λοιπόν μνημονιακά κόμματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ δε θα καταφέρουν σε καμία απολύτως περίπτωση να ξεπεράσουν το καθένα από μόνο του, ποσοστό πάνω από 17%.. έτσι η διάφορα δε θα ειναι μεγάλη αναμεταξύ τους, και ο Παπαδημος που τα γνωρίζει όλα αυτά, δήθεν θα ρωτήσει τους δυο ηττημένους κατα κράτος αρχηγούς του μνημονίου ..! 


Βενιζέλο δέχεσαι το Σαμαρα ως πρωθυπουργό της μνημονακής χώρας;


 Ή θα ξανακάτσω ο ίδιος πάλι πρωθυπουργός .. και ο Βενιζέλος θα πει οχι ο Σαμάρας ..αλλά ή ο Αβραμόπουλος ή πάλι Παπαδήμος ... κάπως έτσι θα πάει η ιστορία και ζησαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα ! Γιαυτό γυρνάει και η Ντοριτσα πίσω για να πάρει θέση στα κουλούαρ της εξουσίας και πάλι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.