# #

11 Απρ 2012

Οι Anonymous Aνακοινώνουν την Eπιχείρηση OpCannabis


Η διαδικτυακή ομάδα ακτιβιστών, anonymous ξεκίνησε την πρώτη φάση της επιχείρησης OpCannabis, μιας προσπάθειας να ενημερωθεί το κοινό για την αλήθεια σε σχέση με τημαριχουάνα και να ενθαρρυνθεί η νομιμοποίηση της παγκοσμίως.
Με την ανακοίνωση της OpCannabis, η οποία ξεκινάει επίσημα στις 20 Απριλίου, οι Anonymous δημοσίευσαν μια δήλωση, την οποία σας παραθέτουμε εδώ:

Πολίτες του κόσμου,

εδώ και πάρα πολύ καιρό η κάνναβη έχει περιθωριοποιηθεί από κυβερνήσεις, μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες και οικονομικές επιχειρήσεις την στιγμή που θα μπορούσε να ωφελεί το ανθρώπινο είδος σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Έχουμε ακούσει και έχουμε δει τις κυβερνήσεις σας να ψεύδονται και να προσπαθούν να σας εξαπατήσουν για τους κινδύνους που συνδέονται με την κάνναβη. Δείξτε την υποστήριξη σας αναρτώντας πράσινες εικόνες προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα στις 20 Απριλίου.
Η πρώτη φάση της OpCannabis ξεκίνησε. Είμαστε οι Anonymous… Αναμένετε μας.
Προσοχή! Απλοί πολίτες, κυβερνήσεις, εταιρίες και σύντροφοι “ανώνυμοι”!
Είμαστε οι Anonymous και έχουμε ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς:
Ο Πλάτωνας είπε ότι είναι δεκτό να πεις ένα ψέμα ΜΟΝΟ όταν αυτό εξυπηρετεί ξεκάθαρα τα συμφέροντα όλης της ανθρωπότητας. Το ονόμασε αυτό “ευγενές ψέμα”. Σήμερα όμως υπάρχει ένα ψέμα που διαδίδεται το οποίο ούτε “ευγενές” είναι, ούτε ωφελεί την ανθρωπότητα, και μάλιστα στην πραγματικότητα κάνει το ακριβώς αντίθετο… Το φυτό της κάνναβης είναι ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα φάρμακα του κόσμου και οι ευεργετικές του ικανότητες είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια!
Μπορεί να αντικαταστήσει πολλά φάρμακα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια πληθώρα βιομηχανικών εφαρμογών ως καύσιμο, σαν πλαστικό ή μπογιά κτλ. Η αξιοποίηση του δεν έχει όρια. ΟΛΟΙ μας είμαστε ευάλωτοι σε ασθένειες όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης, η νόσος του Crohn, χρόνιους πόνους, ψυχικές ασθένειες, κατάχρηση αλκοόλ και μυριάδες άλλες σωματικές και ψυχολογικές αναταραχές. Η κάνναβη είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να βοηθήσει συγκρατώντας τα συμπτώματα η ακόμα και θεραπεύοντας τελείως ασθένειες σαν τις παραπάνω που μπορεί να μας επηρεάσουν σε κάποιο σημείο της ζωής μας!
Ναι, οι κυβερνήσεις,οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι φαρμακευτικές βιομηχανίες το αποκρύπτουν αυτό από τους ανθρώπους που χρειάζονται τις θεραπευτικές τις δυνάμεις, διότι αποτελεί κίνδυνο για τα χρήματα που βγάζουν! Κερδίζουν περισσότερα χρήματα από το να είστε άρρωστοι και για αυτό δεν θέλουν να βρείτε θεραπεία. Αυτοί οι άνθρωποι δεν νοιάζονται για την υγεία σας αλλά μόνο για τα χρήματα που θα κερδίσουν λόγω της ασθενειάς σας!
Καθότι είναι ένα φυτό που εύκολα και ελεύθερα μπορεί να καλλιεργηθεί από τον οποιοδήποτε το ονομάζουν ναρκωτικό πρώτης κατηγορίας και το καθιστούν παράνομο. Η κάνναβη έχει καταπιεστεί από τις δυνάμεις οι οποίες φοβούνται τα οφέλη της, και αυτά τα οφέλη είναι ευεργετικά για όλη την ανθρωπότητα!
Έτσι είναι σαφές ότι η κάνναβη πληρεί τα κριτήρια για την υποστήριξη των Anonymous. Ζητάμε λοιπόν όλοι οι “ανώνυμοι” και οι πολίτες να υποστηρίξουν τις προσπάθειες για νομιμοποίηση της μαριχουάνας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν! Ακόμα και η υπογραφή μιας ανοιχτής επιστολής, η διάδοση πληροφοριών ή και πιο απλά αντιμετώπιση του θέματος με ανοιχτόμυαλη στάση είναι αρκετά για να βοηθήσουν!
OpCannabis logo
Σας ζητούμε να επιμορφώσετε τον εαυτό σας σε σχέση με τις πολλές ωφέλειες της και να μοιραστείτε αυτή τη γνώση με γνωστούς και φίλους σας που μπορεί να έχουν σχετικά προβλήματα υγείας. Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που έχει καρκίνο ή διαβήτη, και η κάνναβη έχει περιορίσει ή έχει θεραπεύσει και τις δυο αυτές αλλά και πολλές άλλες ασθένειες!
Οι Anonymous θα αρχίσουν την υποστήριξη της νομιμοποίησης της μαριχουάνας από τις 20/4/2012 ( 4/20  με τον αμερικάνικο τρόπο γραφής της ημερομηνίας, για να γίνει σαφής ο λόγος επιλογής της συγκεκριμένης ημερομηνίας). Σας παρακαλούμε λοιπόν να δείξετε την υποστήριξη σας επιμορφώνοντας τους εαυτούς σας και βάζοντας εικόνα προφίλ ή εξώφυλλο στο χρονολόγιο σας πράσινο ή σχετικό με την κάνναβη εκείνη τη μέρα.
Έχουμε όλοι μας δει τη δύναμη δράσεων όπως το blackout κατά του SOPA (stop online piracy act) που έγινε στις 18 Ιανουαρίου και ως Anonymous νιώθουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο απλά αν όλοι δείξουμε την υποστήριξή μας για το πιο ευεργετικό φυτό του! Πρέπει να τελειώσουμε την απαγόρευση της κάνναβης!!
Αυτοί οι καταπιεστές κερδίζουν τρισεκατομμύρια δολάρια από τον πόλεμο τους ενάντια στα ναρκωτικά διατηρώντας τις ιδιωτικές τους φυλακές κατάμεστες με μη βίαιους παραβάτες που έχουν καταδικαστεί για ναρκωτικά! Πλησιάζουμε τα 11 δισεκατομμύρια σε έξοδα για τον πόλεμο για τα ναρκωτικά μόνο για φέτος! Και έχουμε εκατομμύρια μη βίαιους παραβάτες πίσω από κάγκελα. Αυτό είναι ένα πραγματικό έγκλημα έναντι στην ανθρωπότητα, ένα έγκλημα που πρέπει να σταματήσει!
Το να λες ότι η κάνναβη είναι ένα επικίνδυνο ναρκωτικό και δεν είναι φάρμακο ΔΕΝ είναι ευγενές ψέμα… είναι απλά ψέμα!
WE ARE ANONYMOUS
WE ARE A LEGION for legalization
WE DO NOT FORGIVE the crimes of the War on Drugs.
WE DO NOT FORGET our brothers + sisters locked up because of it.
EXPECT US.
http://www.alexiptoto.com/2012/04/anonymous-e-opcannabis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.