# #

12 Απρ 2012

Συνέλαβαν τον Ακη Τσοχατζόπουλο! Ε και;;;


Αν οι ευθύνες της διασπάθισης και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, σταματήσουν εκεί, τότε το παρόν πολιτικό σύστημα, θα υποστεί μια τέτοιου είδους καθίζηση που όμοιά της δεν θα έχει δει ξανά, χώρα του Δυτικού κόσμου. Θα καταγραφεί στην ιστορία, μια απίστευτη κατακρήμνιση , ειδικά στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, που όμοιά της δεν θα υπάρχει σε καμιά άλλη χώρα.

Αρκεί αυτή η αργοπορημένη σύλληψη για να καλύψει το πολιτικό σύστημα τις εγκληματικές του ευθύνες;



Από την χλιδή του Four Seasons στο γραφείο του ανακριτή με ένταλμα σύλληψης! Η παντοκρατορία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και παραλίγο προέδρου του κόμματος, Ακη Τσοχατζόπουλου τερματίστηκε και επίσημα σήμερα το πρωί!
Υπάρχουν ερωτηματικά και μάλιστα σοβαρά, καθώς η σύλληψή του συνέπεσε με το κλείσιμο της Βουλής σε μια χρονική στιγμή που πολλαπλασιάζονται οι προεκλογικές φωνές για κάθαρση στο πολιτικό σύστημα.

Μόνο που ο Ακης Τσοχατζόπουλος είναι ΠΡΩΗΝ υπουργός και ΠΡΩΗΝ πολιτικός!

Σίγουρα, αυτό που γίνεται σήμερα, θα ..
είχε πιστωθεί στα θετικά του πολιτικού μας συστήματος αν είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν!

Κάποιοι λένε κάλιο αργά παρά ποτέ!

Όπως και να έχει όμως, το σημερινό ένταλμα σύλληψης, δεν αφορά στο «πόθεν έσχες» και σε κάποιες πράξεις που αφορούν παρατυπίες όπως προσπαθούν κάποιοι εδώ και μερικές ώρες να μας πείσουν!
Η σύλληψη Τσοχατζόπουλου αφορά στην υπόθεση των υποβρυχίων και την διαδρομή του μαύρου χρήματος σε off shore εταιρίες.

Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα καθίσει πάνω από 4-5 μέρες στο κελί, μιας και το ισχύον νομικό πλαίσιο τον … βοηθά!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι συλλήψεις των ατόμων που θα ακολουθήσουν, τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για παρένθετα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του πρώην υπουργού, που σύμφωνα με το πόρισμα της ανακριτικής διαδικασίας, τον βοηθούσαν να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες των AeeanTimes.gr, τα πρόσωπα αυτά, που αναζητούνται από τις Αρχές, δεν ανήκουν στο στενό συγγενικό περιβάλλον του υπουργού και δεν είναι η σύζυγός του και η κόρη του! Πρόκειται όμως για στενούς συνεργάτες και φίλους του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Από την άλλη πλευρά , και στα δύο κόμματα εξουσίας, υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι πιστεύουν ότι η φυλάκιση Τσοχατζόπουλου θα εξευμενίσει τα πνεύματα και θα οδηγήσει τους ψηφοφόρους στην κάλπη με την ελπίδα ότι κάποιος επιτέλους θα μπει φυλακή.

Μόνο που κάτι τέτοιο, ΣΙΓΟΥΡΑ, θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα, μιας και όπως προανέφερα, ο Τσοχατζόπουλος είναι ... ΠΡΩΗΝ.

Η κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, προήλθε κυρίως από νυν στελέχη του πολιτικού προσωπικού και αν υποψιαστεί ο Ελληνας και η Ελληνίδα ότι η υπόθεση Τσοχατζόπουλου θα αποτελέσει την μία και μοναδική περίπτωση πολιτικού, με την οποία το σύστημα θα προσπαθήσει να ξεπλύνει τις εγκληματικές του ευθύνες, τότε, πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν άπαντες, ότι η ζημιά που θα υποστούν τα κόμματα εξουσίας θα είναι ανεπανόρθωτη σε βαθμό που θα εξαφανιστούν από τον εκλογικό χάρτη!

Αυτό σηματοδοτεί και την θέση των AegeanTimes.gr.
Καλώς – έστω και πολύ αργά- οδηγήθηκε ο Τσοχατζόπουλος ενώπιων της Δικαιοσύνης !

Μόνο που αν οι ευθύνες της διασπάθισης και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, σταματήσουν εκεί, τότε το παρόν πολιτικό σύστημα, θα υποστεί μια τέτοιου είδους καθίζηση που όμοιά της δεν θα έχει δει ξανά, χώρα του Δυτικού κόσμου. Θα καταγραφεί στην ιστορία, μια απίστευτη κατακρήμνιση , ειδικά στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, που όμοιά της δεν θα υπάρχει σε καμιά άλλη χώρα.

Κι αυτό γιατί πλέον ο κόσμος γνωρίζει ποιοι είναι «οι κλέφτες» και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με την ιδέα ενός εξιλαστήριου θύματος, κάτω από το οποίο θα κρυφτούν όλοι αυτοί που ... «μαζί τα φάγανε»!!!

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ από την στιγμή της σύλληψης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ:






Πηγή
http://attikanea.blogspot.com/2012/04/blog-post_5229.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.