# #

14 Απρ 2012

ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΑΝΑΓΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ...!!!



ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»!

Τι έχει να πει ο… σκοπιανοφάγος τηλεπρόεδρος;

Στην αρχή, μόλις διαπίστωσε ο καταρρέων τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης ότι τον εγκατέλειψαν και οι εναπομείναντες οπαδοί του, πρότεινε την αντιπροεδρία του τηλεπτώματός του στον (έκπτωτο) Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Ψωμιάδης, που ξέρει τι γίνεται και δεν είναι κορόιδο, του έριξε πόρτα. Μετά, πρότεινε την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛάΟΣ στον τ. δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

 Κι από κει έφαγε πόρτα. Δεν πτοήθηκε! Έκανε την ίδια πρόταση στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα. Νέα φόλα!

Πληροφορούμεθα, ότι το κυνήγι «επωνύμων» προσώπων και του πολιτικού και του… καλλιτεχνικού στερεώματος (του λεγόμενου life style…), συνεχίζεται μανιωδώς. Αλλά, κανένας ενεργός και πετυχημένος δεν πάει στο κόμμα των σίγουρα χαμένων. Life don’ t like the loser, καθώς λένε και οι άσπονδοι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Τελικά, ο ετοιμόρροπος «κατάφερε» να προσελκύσει την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα, την προσχώρηση της οποίας στο τηλεπτώμα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας.
 Η οποία Βάνα Μπάρμπα, έχει γυρίσει παλαιότερα –μεταξύ των άλλων- και πολλές… αισθησιακές ταινίες (που δεν συνάδουν με τα… χριστιανικά ήθη του τηλεπροέδρου – ή μήπως συνάδουν;). Πέραν αυτού, ήταν δηλωμένη οπαδός του ΠΑΣΟΚ και του «εκσυγχρονιστή» (καταστροφέα της Ελλάδος και πρωθυπουργού των Ιμίων, του Οτσαλάν, των S-300, της απάτης του χρηματιστηρίου κ.τ.λ.), Σημίτη. Βεβαίως, με την κυρία προκύπτει κι ένα επιπλέον… προβληματάκι: προ μιας εβδομάδος περίπου, αποκάλεσε δημόσια (στον τηλεοπτικό σταθμό mega) τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες»! Για να δούμε τι εξήγηση θα δώσει επ’ αυτού ο… σκοπιανοφάγος τηλεπρόεδρος…

(ΥΓ) 1: Θα το κάνει… γαργάρα! Όπως έκανε γαργάρα και το παρακάτω γεγονός, το οποίο με την ευκαιρία σας θυμίζουμε:

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007:

«Μακεδονία»: «…Την περασμένη εβδομάδα συνήλθε στις Βρυξέλλες –για την ακρίβεια, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο- η Μεικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ε.Ε.-ΠΓΔΜ, στην οποία μετέχει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, ε.τ. πρέσβης Κ. Γεωργίου. Κατά η διάρκεια της συζήτησης, έλαβε τον λόγο και ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο οποίοςεπανειλημμένα αναφέρθηκε στη «Μακεδονία»!

Ώσπου να συνέλθουν από την κατάπληξή τους οι παριστάμενοι, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ επανέλαβε την αναφορά του στην «Μακεδονία», υπό τα περιπαικτικά βλέμματα των εκπροσώπων της ΠΓΔΜ…».

Δείτε την εδω προ 15 ημερών να αποκαλεί τους Σκοπιανούς Μακεδόνες στο 11.40 του βίντεο.
Θα πάρει θέση ο υπερ- πατριώτης νεος της πρόεδρος;
Aλλά συνηθισμένα τα βουνά τα χιόνια...Δεν είναι η πρώτη φορά...Και ο πρέσβης στην ευρωβουλή Μακεδονία τα αποκάλεσε τα Σκόπια.

στο 11:40 !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.