# #

25 Μαρ 2012

- ΒΟΛΟΣ: Διαφυγή των επισήμων κάτω από τις αποδοκιμασίες των πολιτών ...!!!


Σαν κρατούμενοι πίσω από τα σίδερα, παρακολούθησαν οι Βολιώτες την παρέλαση!(Video)


Σαν κρατούμενοι πίσω από τα σίδερα, παρακολούθησαν οι Βολιώτες την παρέλαση!(Video- Photos)Ο σχεδιασμός από την πλευρά της αστυνομίας κατάφερε και «κράτησε» την αγανάκτηση του κόσμου μακριά από τους επισήμους - ΔΕΙΤΕ το σχέδιο διαφυγής των ετσιθελικά επισήμων.

Κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για την πόλη του Βόλου και με εκατοντάδες αστυνομικούς να βρίσκονταν επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην παραλία του Βόλου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Για πρώτη φορά μάλιστα υπήρχαν...
παντού φράχτες, που σκοπό είχαν να κρατήσουν τον κόσμο μακριά από τον χώρο των επισήμων.

Οι σιδερένιοι φράχτες δεν είχαν στηθεί μόνο στην παραλία που διεξαγόταν η παρέλαση αλλά και στα γύρω στενά, ώστε να εμποδίσουν την πρόσβαση του κόσμου από τους κεντρικούς δρόμους (Δημητριάδος - Ιάσονος) μέσω των στενών να βρεθούν στην παραλία και συγκεκριμένα κοντά στον χώρο που βρίσκονταν οι ετσιθελικά επίσημοι.

Οι πολίτες κάποια στιγμή προσπάθησαν να ρίξουν τους σιδερένιους φραχτες, δεν τα κατάφεραν όμως, καθώς η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση.

Τρία μέτρα περίπου δεξιά και αριστερά των ετσιθελικά επισήμων δεν περνούσε κυριολεκτικά κουνούπι, ενώ στον χώρο απέναντι από τους ετσιθελικά επίσημους μπορούσαν να βρεθούν μόνο δημοσιογράφοι και εικονολήπτες, δεν έλειψαν όμως και οι συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και στους δημοσιογράφους, γιατί πολλές φορές δεν επέτρεπαν ούτε καν σε αυτούς να περάσουν στον χώρο, ώστε να κάνουν την δουλειά τους, ζητούσαν μάλιστα ταυτότητες και άκουσον - άκουσον «ειδική διαπίστευση», με τους δημοσιογράφους να τους απαντούν: «Ζητήστε την διαπίστευση από τον Σκοτινιώτη και τον Χρυσοχοίδη».

Η παρέλαση διήρκησε περίπου μια ώρα, παρουσία των Δημάρχου Βόλου, Αντιδημάρχων, Αντιπεριφερειαρχών, του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστα Καρτάλη -ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση- και του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνατίου.
Οι ετσιθελικά επίσημοι, για πρώτη φορά φέτος δεν κάθονταν στην εξέδρα των επισήμων, αλλά δίπλα από αυτή, στην οποία κάθονταν οι πραγματικά επίσημοι ανάπηροι πολέμου.
Τελειώνοντας η παρέλαση, οι επίσημοι κυριολεκτικά φυγαδεύτηκαν ως άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, αφού οι εικόνες τις φυγάδευσης τους μόνο εκεί μπορούν να μας παραπέμψουν.

Δεξιά και αριστερά της εξέδρας παρατάχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ανάμεσα σε αστυνομικούς οι επίσημοι άρχισαν να τρέχουν προς το στενό δίπλα από την Τράπεζα της Ελλάδος (οδός Αγίου Νικολάου), που από νωρίς είχε επίσης αποκλειστεί με σιδερένιους φράχτες. Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών και με τα ράσα ορισμένων ετσιθελικά επίσημων να ανεμίζουν, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους που βρίσκονταν στην οδό Ιάσονος και τράπηκαν σε φυγή.
Παράλληλα, όσοι ώρα διήρκησαν όλα αυτά, με σημείο έναρξης και λήξης την πλατεία Ελευθερίας, στην πόλη πραγματοποιήθηκε πορεία, το σώμα της οποίας δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στο σημείο, αφού βρέθηκε και αυτό αντιμέτωπο με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.