# #

28 Μαρ 2012

Νταλάρας...Είστε όλοι ..."σάχλες" !!!


...απευθυνόμενος στους επικριτές του !!!
Η επίθεση του Νταλάρα στους "σάχλες"
Ο Νταλάρας απάντησε στον Λαζόπουλο μέσα από ...πού αλλού?
 ...Από την κρατική τηλεόραση και σε όσους τον κατέκριναν και τον χτύπησαν με τα σχόλιά τους.
Χθες το βράδυ στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη , ο Γιώργος Νταλάρας προσπάθησε να πάρει το αίμα του πίσω χωρίς τον φόβο νερατζιών γιαουρτιών και όλων των άλλων αντικειμένων που του πετούσαν όλες τις προηγούμενες μέρες στην προσπάθειά του να τραγουδήσει στις γειτονιές της Αθήνας.

Η απάντηση του Γιώργου Νταλάρα που φάνηκε να απευθύνεται γενικά σίγουρα είχε στρέψει τα βέλη της σε όσους τόλμησαν να καταφερθούν εναντίον και μέσω της τηλεόρασης και αυτό το έκανε μόνο ο Λαζόπουλος μαζί με τον Καλυβάτση σε προηγούμενη εκπομπή, αλλά και ο γνωστός για τα... αισθήματά του για τον Νταλάρα, Τζίμης Πανούσης. 

Είπε λοιπόν ο ....ερμηνευτής:

 «Είχαμε μία παράξενη καθημερινότητα μία συντεχνία, έναν συνεταιρισμό , μια ημικοσμική τηλεοπτική δήθεν αριστερόστροφη σάχλα η οποία συνεταιρίζεται με την ορίτζιναλ σάχλα των άκρων την εξοκοινοβουλευτική και δημιουργούν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο είναι έτοιμο για όλα .

 Αυτή η σάχλα έχει και τα χαλαρότητα και τα υπόλοιπα έχει ανοχή μεγάλη.

 Αυτή η σάχλα όταν μεγαλώνει γίνεται εθνική όταν η εθνική σάχλα φλερτάρει με τις κουκούλες και τα κράνη και με την ωμή βία από εκεί και ύστερα τα πράγματα μπάζουν νερά από παντού.»

Για την ίδια εκπομπή μάλιστα ο δημοσιογράφος /παρουσιαστής επειδή μάλλον άργησε να προβληθεί η εκπομπή του ξέσπασε αρνητικά στο τουίτερ του κατά της κρατικής τηλεόραση για αυτήν την αργοπορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.