# #

27 Μαρ 2012

Διέρρευσε η αληθινή προεκλογική αφίσα Βενιζέλου!

Venizelos
Με την εικόνα του νέου προέδρου τη στιγμή που χωρίζει την Ερυθρά Θάλασσα για να περάσει ο πράσινος λαός και το φιλόδοξo, γεμάτο ελπίδα σύνθημα «Ναι, Γίνεται», ξεκινά τον εκλογικό του αγώνα το ΠΑΣΟΚ.
Ένας Πασοκικός Πατριάρχης, που διαβεβαιώνει τον περιούσιο λαό ότι θα τον οδηγήσει στη Γη της Επαγγελίας, εκεί όπου «Όλα γίνονται».

 Αυτό το απλό μήνυμα προσπαθεί να επικοινωνήσει προς τον απογοητευμένο ψηφοφόρο, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με τη νέα καμπάνια του κόμματός του για τις εκλογές.
Η συγκεκριμένη αφίσα, αντικατέστησε την προηγούμενη η οποία απλώς τον έδειχνε να κάθεται σε ένα τραπέζι και να ακουμπάει το κεφάλι του στο χέρι. Μια εικόνα δηλαδή που περισσότερο θύμιζε πανηγυρισμό του ίδιου, λες και αναρωτιόταν «Γίνεται να έχω γίνει επιτέλους Πρόεδρος;»

 Για να απαντήσει ο ίδιος «Ναι Γίνεται!».
Όμως η ταύτιση του Προέδρου με τον Μωυσή, αλλάζει τελείως το προφίλ του. Όχι μόνο γιατί υπαινίσσεται πως έχει και αυτός τον Θεό με το μέρος του, πράγμα που εξάλλου διασφάλισε, εξαιρώντας από τις περικοπές τους κληρικούς και από τα χαράτσια την εκκλησία. Κυρίως υπαινίσσεται ότι έχει τη δύναμη να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία και κάθε αίτημα του ψηφοφόρου. Ότι δηλαδή, σαν κάθε μεγάλος ηγέτης, θα μπορέσει να μετατρέψει τη χώρα σε Γη της Επαγγελίας. Εκεί δηλαδή όπου κάθε αίτημα του είδους «Γίνεται να βολέψετε κάπου την κόρη μου;» ή «Γίνεται να βγάλουμε καμμία μαϊμού συνταξούλα;» θα παίρνει ξανά την υπερήφανη απάντηση που οφείλει να δώσει ο λαοφιλής πολιτικός: «Ναι, Γίνεται».
Πηγή: Protagon.gr
από δω

3 σχόλια:

  1. Να διορθώσω οχι πασοκικός πατριάρχη ...αλλά ΜΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΣΚΑΤΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψυχαναλητης"Αι συνεπειαι του Αυνανισμου περαν μιας ηλικιας"27 Μαρτίου 2012 στις 10:17 μ.μ.

    Εκδηλωθηκε!!!!!...Φυσικα δεν ξεχναει...κ το εβραικο του DNA!!!!....Τους "ιερους" του "Προγονους"!!!...Ο "Μωυσης" του Μνημονιου!...Ο "Πατριαρχιδης" της καταστροφης της Ελλαδας!!!...Αντε...$#@%&*%!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχααχαχχαχα Κίμωνα...Ευστοχος πάντα...

    Δράκε....Πατρι-αρχίδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.