# #

27 Μαρ 2012

Ο ... αυτοδιορισμός τους και η πολιτική αλητεία εις υγείαν των κορόϊδων...

..Δ.Σιούφας τέλος από βουλευτής - Να διοριστεί στη Βουλή όπως ο Ν.Στεφάνου...



ImageΔεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ο πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος της Βουλής Δ.Σιούφας.

 Από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής Καρδίτσας με την ΝΔ, Δημήτρης Σιούφας ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.


Ο Δ.Σιούφας, είπε ότι "ολοκλήρωσε την πολιτική του προσφορά" και πως επιθυμεί με τον τρόπο αυτό να ανοίξει ο δρόμος προς νέους βουλευτές, ξεκαθάρισε όμως πως θα εξακολουθήσει να ασχολείται με τα κοινά.

Μετά το 2009 είχαν τεθεί μείζονα θέματα χρηστής διαχείρισης του κατά την περίοδο 2004-2009, τόσο σε ότι αφορά το υπουργείο Βιομηχανίας, όσο και την Βουλή, ενώ στενοί συνεργάτες του, όπως ο πρώην γενικός γραμματέας της Βουλής Νίκος Στεφάνου, σημάδεψαν το πέρασμά του από την πολιτική, με ανήθικες πολιτικές ...
πράξεις, όπως ο ... αυτοδιορισμός τους! 

Ναι, όσο και αν είναι ευκόλως διακριτή η πολιτική αλητεία της εν λόγω πράξεως, ο πρώην γενικός γραμματές της Βουλής, επί ΝΔ, ο Νίκος Στεφάνου, μετακλητός υπάλληλος, διορίστηκε στην Βουλή κανονικά ως υπάλληλός της, μετά την προκήρυξη των εκλογών του 2009, εις υγείαν των κορόϊδων, λοιπών Ελλήνων πολιτών...


 defencenet.gr 

1 σχόλιο:

  1. ο σιουφας, γνωστος αρχιδ@γλυφτης των παπαδων του εβρ@ιοχριστι@νισμου "ΕΦΑΓΕ" τα αντερα του κατα την διαρκειαν της "πολίτικης" του γερμανοτσολιαδοδρομιας και τωρα προσπαθει να "κατεβει" ΠΡΙΝ βουλιξει το σαπιοκαραβο και τον πνιξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.