# #

11 Οκτ 2011

Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ!!!! (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)



Τα μαζεύει για τη λίστα φοροφυγάδων ο Κουσελάς



«Δεν δήλωσα ποτέ ότι διαθέτω λίστα με μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου και πολύ περισσότερο ότι έδωσα τέτοια λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου», δήλωσε στη Βουλή ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, μετά το σάλο που προκάλεσαν ισχυρισμοί του περί λίστας φοροφυγάδων με βεβαιωμένα χρέη που ακόμη και σήμερα δεν έχουν εισπραχθεί.
Μάλιστα, για τις καταγγελίες Κουσελά, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης διέταξε προκαταρκτική εξέταση και ανέθεσε την έρευνα στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου, με εντολή να εξεταστεί το θέμα που έθεσε ο κ. Κουσελάς και να εντοπιστεί αν έχουν διαπραχθεί από μη πολιτικά πρόσωπα αξιόποινες πράξεις, όπως αυτή της απιστίας σε βάρος του δημοσίου.
Η εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία κατά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ υπήρξε ένταση μεταξύ του κ. Κουσελά και του... αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα της φοροδιαφυγής.
Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να αντέδρασε στην ερώτηση Κουσελά για το ποια μέτρα
έχουν ληφθεί για μεγαλοφειλέτες, ρωτώντας τον τι έκανε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο κ. Κουσελάς υποστήριξε πως είχε παραδώσει λίστα με οφειλέτες, ενέργεια την οποία συνέδεσε με την αποχώρηση του από την θέση του υφυπουργού.

Λίγο αργότερα ο πρώην υφυπουργός φέρεται να διευκρίνισε στους δημοσιογράφους ότι η επίμαχη λίστα αφορά 3.800 φοροφυγάδες με χρέη άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ ο καθένας.
Την «διορθωτική» δήλωση του κ. Κουσελά προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από την πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, Βάσω Παπανδρέου, να κληθούν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση αυτή για να δώσουν εξηγήσεις.
TVXS...απο δω

Μονο κοτες εχει το ελληνικο κοινοβουλιο ???
Αυτους τους ανικανους,εσχατους των Ελληνων
 ψηφιζουμε ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.