# #

12 Οκτ 2011

Η Ελλάδα είναι μια υπεροχή χώρα που κατοικείται από σπουδαίους ανθρώπους αλλά έτυχε να κυβερνιέται σχεδόν πάντα, από ¨μπουνταλάδες¨ πολιτικούς.


Μοιραίοι Έλληνες Πολιτικοί !!


   
Γράφει ο Γιώργος Νεοφώτιστος

 « Η  Ελλάδα  είναι μια υπεροχή χώρα που κατοικείται από σπουδαίους ανθρώπους αλλά έτυχε να κυβερνιέται σχεδόν πάντα, από  ¨μπουνταλάδες¨   πολιτικούς. Στη πατρίδα μου υπάρχουν 50.000.000. μπουνταλάδες, οι οποίοι  όμως επιλέγουν τους λίγους  μυαλωμένους για  Κυβερνήτες..»


Αυτό μου είχε πει  πριν πολλά χρόνια , ένας  γιατρός.. Τούρκος σε ένα ιατρικό συνέδριο που έτυχε να βρεθούμε . Και τα λόγια του αντηχούν ακόμα στα αυτιά μου , θαρρείς και τα είχε πει  χθες μόλις. 
   Είναι αλήθεια πως εκείνη τη εποχή το εξέλαβα  αυτό σαν μια από τις  πολλές  κακοπροαίρετες  εντυπώσεις που έχουν οι  γείτονες.  

   Δυστυχώς τα χρόνια που πέρασαν επιβεβαίωσαν  αυτή την εκδοχή. Μια σειρά από άσκοπες και άστοχες ( χρησιμοποιώ τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό) κινήσεις,  τόσο στη πολιτική  όσο και κυρίως στη οικονομική σκακιέρα, υπήρξαν μοιραίες  και  έφεραν   την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση.

 Από το   ¨οικονομικό θαύμα ¨  της δεκαετίας του 2000 , στη απόλυτη μιζέρια  του σήμερα.  Δεν γνωρίζω να πραγματικά υπήρξαμε  ποτέ  οικονομικό θαύμα ή αυτό ειπώθηκε από κάποιους για να βαυκαλίσει  εμάς τους ιθαγενείς.
   Η  κατάσταση έχει αλλάξει άρδην. Βλέπουμε  τους  εταίρους μας να μιλούν για μας με λόγια τόσο απαξιωτικά που σε άλλες περιπτώσεις  θα δικαιολογούσε ακόμα και  την  πρόκληση  διπλωματικού επεισοδίου . 

   Οι ηγέτιδες δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης  μοιάζουν σαν να είναι πραγματικά θυμωμένες μαζί μας.
Μήπως , λέω μήπως , υπάρχει ένας πολύ πιο σοβαρός  λόγος,  από το ότι δεν εφαρμόσαμε το μνημόνιο, που κρύβεται πίσω από αυτή τη οργή τους;



      Μήπως  επειδή κάποιος από την χώρα μας  έφερε το ΔΝΤ στη Ευρώπη , εν αγνοία των Ευρωπαίων  και χωρίς καθόλου να επιθυμούν τη  ( αμερικανοκίνητη ) παρουσία του  εδώ;  Ποιος  άραγε είχε μυστικές επαφές με το Στρός Σκαν , από τη Άνοιξη του 2009  και σχεδίαζε μαζί του την ¨ανάμειξη¨ του κατευθυνόμενου από αμερικάνικα οικονομικά κέντρα  ΔΝΤ ,  στη  ζώνη του ΕΥΡΩ;

     Δεν θα πρέπει κάποιος  ειδικός να εστιάσει και σε αυτή τη  παράμετρο , που  εσκεμμένα  έχει  αποσιωπηθεί από τα λαλίστατα κατά τα άλλα ΜΜΕ ; 


1 σχόλιο:

  1. Οχι "μπουνταλάδες"
    Διεστραμένοι με άρρωστα μυαλά-κουτοπόνηροι-αρριβίστες-οσφιοκάμπτες-διασπαθιστές δημόσιου χρήματος-γενικά άνθρωποι του σκοινιού και του παλουκιού εκτός των εξαιρέσεων... απλά για την επιβεβαίωση του κανόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.