# #

17 Αυγ 2011

Οταν εμείς κοιμόμαστε ο Πρωθυπουργός κάνει το μπάνιο του στη θάλασσα! Δείτε φωτογραφίες


Μοναχουλης ο Γιωργος...
Οπου  εχει κολυμπησει ο αθλητης δεν υπαρχει ψυχη...Να μην ενοχλειται ο τεραστιος....



 ....Τον εχει φαει η ...σκασιλα για την οικονομια της χωρας...
Είχαν προηγηθεί οι ολιγοήμερες διακοπές στη Σέριφο και την Πάρο, όπου έμεινε σε ξενοδοχείο στη Χρυσή Ακτή. Στη Σκιάθο βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, φτάνοντας με το δελφίνι της γραμμής από τον Αγιο Κωνσταντίνο.


Το πρωθυπουργικό ζεύγος κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Skiathos Princess», όπου το ΠΑΣΟΚ πριν από δύο χρόνια είχε διοργανώσει το 12ο Συμπόσιο της Σύμης. Αρχικά, πληροφορίες τον ήθελαν να μένει στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης κ. Χάρη Παμπούκη, ο οποίος όμως βρίσκεται στην Πάρο για τις διακοπές του.


Την Τρίτη, νωρίς το πρωί και με την πλαζ ακόμη τελείως άδεια από λουόμενους, ο πρωθυπουργός κατέβηκε στην παραλία και κολύμπησε για αρκετή ώρα. Προτού μπει στη θάλασσα έκανε push ups, κοιλιακούς και ραχιαίους, αλλά και ασκήσεις με βαράκια τα οποία παίρνει μαζί του πάντα στις διακοπές.


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Παπανδρέου έκανε τον γύρο της Αλοννήσου με σκάφος. Οι πληροφορίες τον θέλουν αλλωστε να περνάει και ένα διήμερο στo συγκεκριμένο νησί προτού επιστρέψει από Δευτέρα στην Αθήνα.

Επιστρέφοντας επέλεξε να γευματίσει στην ταβέρνα «Κοχύλι», γνωστή για τους παραδοσιακούς μεζέδες της. Την επομένη κατέβηκε και πάλι το πρωί στην παραλία για την πρώτη δοκιμαστική βόλτα με το νέο του κανό. Την κωπηλασία τού την έχουν προτείνει οι γιατροί για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση. www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.