# #

15 Απρ 2011

Η επίθεση του Soros στην Ελλάδα ...Δειτε το βιντεο, δειτε το σχεδιο...


6 σχόλια:

  1. Άλλος ένας γνωστός αθεος του Νιου Ειτζ , που θελει να αποκτησει ευγενεια και πολιτισμο μεσα απο την φιλανθρωπικη του δραση,

    Τελευταια εχει βαλει σκοπο να φιλανθρωπισει και ενα χερι την Ελλαδα.

    Θα ηθελα να ξερα ποσοι κουβαλαν νερο τσαμπα και βερεσε στο κυριο σορο ;

    Ο κυριος αυτός εβραίος ὰθεος νεοταξίτης φιλανθρωπος έχει πολύ δυνατά σαγόνια. και στομάχι με μεγάλη ιπποδύναμη, μόλις τσακώσει κάτι με τα χαλύβδινα δόντια του δεν το αφήνει με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παλαια Διαθηκη ειναι ιερο βιβλιο της ιουδαικης, της χριστιανικης και της θρησκειας των μουσουλμανων...Τυχαιο? ..Φυσικα ειναι αθεος οπως και οι της ρατσας του που κινουν τα νηματα παντου.Εδω και χιλιαδες χρονια ομως κατασκευαζουν θρησκειες ανα τον κοσμο με απιστευτη επιτυχια βασιζομενοι στο χαμηλο πνευματικο επιπεδο των προβατων...Ετσι οι Εβραιοι κανουν κουμαντο παγκοσμιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε θα πρέπει να είναι χαζός που το δηλώνει.

    Δεν νομίζω όμως, έχει το σκοπό του, μαζεύει τα δικά του προβατάκια, η ταμπέλα τους λέει Νιού Ειτζ. Και από ότι βλέπω τους έχει εκδιουαίσει για τα καλά. Και αυτά είναι έτοιμα να σταυρώσουνε το Χριστό, όπως κάναν και οι προγονοί τους. Ο Χριστός είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο για αυτούς τους τύπους.

    Πάρε παράδειγμα τί θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα.
    Να μας κάνουν άθεους, άνοστους, ανύπαρκτους, να πιστεύουμε ότι η καταγωγή μας είναι από τον πίθηκο.

    ὀμως δεν μας λένε, αυτό που γνωρίζουν καλά οι επιστήμονες, ότι δηλαδή το DNA του ανθρώπου μοιάζει πιό πολύ με του ποντικού παρά με του πιθηκου.
    Εξ ου και όλα τα πειράματα για τα διάφορα φάρμακα γίνονται στα ινδικά χοιρίδια.

    Αλλά δεν τους βγαίνει να μας πουν ότι μεταλαχθήκαμε από τα ποντίκια, και έτσι μας δείχνουν διάφορα κόκκαλα από μαϊμουδες και μας λένε: να οι προγονοί σας, αυτοί είσαστε.

    Η εκτός και άν πιστεύεις την άλλη εκδοχή ότι ήρθαμε από το Δία ή από το Κρόνο κλπ.

    Μάλλον δεν το έχεις ψάξει. Και μιλάς συνέχεια για το Χριστιανισμό και τον ρίχνεις στο ίδιο τσουβάλι με τις άλλες θρησκείες.

    Ο Χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία, είναι αποκάλυψη.
    Ο Θεάνθρωπος ήρθε να σώσει το δημιούργημά του, και να τον απαλάξει από τον φόβο θανάτου που ειχε μέχρι τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς τον Χριστό και την αποκάλυψη Του, ο άνθρωπος στην προσπάθειά του να δώσει απαντήσεις έκανε θεό όλα τα δημιουργηματά του. Γι αυτό και άλλοι θεοποιήσανε τις πέτρες τις ιδέες, τα στοιχεία της φύσης, φωτιά νερό, πλανήτες, ζώα και άλλοι φθάσαν στο σημείο να θεοποιήσουνε ακόμα και τα έντομα, μύγες, κουνούπια, κλπ.

    Οι αρχαίοι μας πρόγονοι την είχαν ψηλιαστεί και γι αυτό οι Έλληνες ήταν που δεχθήκαν τον Χριστό περισσότερο από οποιοδήποτε λαό. Τυχαίο; Φυσικά όχι.

    Με συνθήματα του τύπου Η Παλαια Διαθηκη ειναι ιερο βιβλιο της ιουδαικης, της χριστιανικης, νομίζω ότι κάνεις μεγάλο κακό στον εαυτό σου και έτσι κλείνεις το δρόμο της αναζήτησης.
    Τα ιερά χώματα της πατρίδας μας είναι γεμάτα από ιερό αίμα, δεν χρειαζόμαστε τα πιστεύω του Σόρος ή των Σιωνιστών Ιουδαίων έχουμε την δική μας πίστη. Και η πίστη μας είναι αποκάλυψη. Δεν μπορεί κανένας να την μεταδώσει μέσα από λογικά συμπεράσματα.
    Είναι εσωτερική υπόθεση, απίθανα όμορφη και φωτεινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το φαγες φιλε το παραμυθι τους...Κι ετσι περνανε αυτοι καλα και μεις ολο και χειροτερα...Και...το χω ψαξει παραπολυ καλα... "Εν τουτω νικα" φιλε μου...Ετσι μαζευονται τα προβατα για να πολεμησουν τον δηθεν εχθρο...Παλια συνταγη αλλα ακομα επιτυχης..Οσο για τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο και τη θρησκεια...Τουλαχιστον μ εκεινη ειχαμε δημιουργησει τον μεγαλυτερο πολιτισμο ολων των εποχων παγκοσμιως...Με τουτη τη νεα θρησκεια? Των ουτε 1700 χρονων? Σκοταδι και μαυριλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και θα περάσουμε ακόμα χειρότερα... Μήν ψήνεσαι με αρχαιολατρείες. ὀτι είναι κτιστό θα καταστραφεί. Θάνατος.
    ὀλα αλλάζουν ακόμα και αυτά που φαίνονται σταθερά. Πάρε παράδειγμα τον ὀλυμπο. Μετά από 15.ΟΟΟ χρόνια είναι ο ίδιος, ὀχι. Ο Χριστός δεν ήρθε να φέρει το παράδεισο επί γής. Αυτό περιμένανε οι Ιουδαίοι και γι αυτό τον σταυρώσανε γιατί ζητούσαν την βασιλεία επί γής. Τον περιμένανε πάνω σε άλογο, και ήρθε πάνω σε γαϊδούρι.
    Τους σόκαρε, ο Χριστός πάντα ήταν και είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο, γι αυτό τον πολεμούνε και το πολεμούσαν με τόσο μανία. Ας μην γινόμαστε λοιπόν χειρότεροι ας γινόμαστε καλύτεροι, όχι με σκοπό να κατακτήσουμε κάτι εδώ, σε αυτή τη ζωή τη πρόσκαιρη, αλλά στην αιώνια ζωή. Η ψυχή μας είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε, αυτή κανένας δεν μπορεί να μας την σκοτώσει, μόνο εμείς οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.