# #

15 Απρ 2011

O πολιτισμός που μας αξίζει.. Θάβουν τον ομφαλό της αρχαίας Αθήνας παρά τα ασφαλιστικά μέτρα




Ξεδιάντροποι ανθέλληνες θάβουν το βωμό, παρά την εκκρεμότητα των ασφαλιστικών μέτρων που έγιναν από χτες. Ενώ είναι γνωστό στη διοίκηση του ΗΣΑΠ και του υπουργείου Πολιτισμού, ότι εκκρεμούν κατά υψίστη εκκρεμότητα τα ασφαλιστικά μέτρα δεκαπέντε (15) τουλάχιστον Ελλήνων πολιτών, για να διατηρηθεί ο βωμός στην επιφάνεια της γης, ανίκανοι να συνειδητοποιήσουν το ρόλο και την ευθύνη τους διοικητές και δημόσια πρόσωπα, επισπεύδουν την παράνομη κατάχωση με προκλητικό και ανθελληνικό τρόπο.
   


Παρά τις επανειλημμένες σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας εκκλήσεις και διαμαρτυρίες δεκάδων υπευθύνων Ελλήνων πολιτών και τις συνεχείς προσπάθειες του...
πληρεξούσιου δικηγόρου μας Γ. Κόκκα, με παραστάσεις του στο αρμόδιο Α.Τ., στα γραφεία της διοίκησης του ΗΣΑΠ και της νομικής του συμβούλου και στην αρμόδια εποπτεύουσα της εφορίας αρχαιοτήτων, όλοι, όχι απλώς κωφεύουν, αλλά συνειδητά επισπεύδουν την άμεση κατάχωση του βωμού, ώστε να καταστούν στην πράξη, τα ζητούμενα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα άνευ αντικειμένου.

Τους παραδίδουμε όλους στη χλεύη και την απαξίωση του ελληνικού λαού και όλων των πολιτισμένων ανθρώπων.
Συνέλληνες! Ελάτε άμεσα όλοι σήμερα στο βωμό και αύριο 9.30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 5) για να αντιδράσουμε μαχητικά στους βαρβάρους που πλέον απροκάλυπτα απειλούν τα πάντα στη ζωή μας!
Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

aitisi-asfalistikon-01
aitisi-asfalistikon-02
aitisi-asfalistikon-03
aitisi-asfalistikon-04
aitisi-asfalistikon-05
aitisi-asfalistikon-06
aitisi-asfalistikon-07
aitisi-asfalistikon-08
aitisi-asfalistikon-09
aitisi-asfalistikon-10
aitisi-asfalistikon-11
aitisi-asfalistikon-12..

http://sikofantis.blogspot.com/2011/04/o.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.