# #

15 Απρ 2011

Πάγκαλος εναντιον Τσιπρα...«Μπροστά στον φασίστα και τραμπούκο δεν μπορείς να είσαι ακριβοδίκαιος».. Οσο κατηγορει ο... ευτραφης τον Τσιπρα τοσο ανεβαζει τα ποσοστα του ο ΣΥΡΙΖΑ!!! δειτε το βιντεο, εχει γελιο!!!


Πάγκαλος κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

thumb
Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Θ. Πάγκαλος κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στους Αγίους Αναργύρους.

«Μπροστά στον φασίστα και τραμπούκο δεν μπορείς να είσαι ακριβοδίκαιος» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega ο Θ. Πάγκαλος, καταγγέλλοντας ότι υπάρχει σχέδιο «να μην μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα παρά με την άδεια του Τσίπρα».

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο,...
τοπικοί παράγοντες αναγνώρισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών που επιτέθηκαν στον κ. Λοβέρδο, ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχει σχέδιο», αυτή η κατάσταση που επικρατεί στα πανεπιστήμια να επεκταθεί «ώστε να μην μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι παρά με την άδεια του Τσίπρα». Στο σημείο αυτό χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την απόπειρα επίθεσης στον νομπελίστα Τζέιμς Ουότσον στην Πάτρα, επίσης την Πέμπτη. «Επιτέθηκαν στον νομπελίστα γιατί δεν τους άρεσαν οι απόψεις του» δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος κατήγγειλε την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για «φασιστική νοοτροπία», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επίθεση που είχε δεχθεί ο ίδιος στο Παρίσι, στη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης για τον Κώστα Γαβρά. Παράλληλα, υποστήριξε ότι αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε επτά πρόσωπα, αλλά ο κ. Τσίπρας το «έκανε γαργάρα».  «Εδώ και 60 χρόνια δίνω αγώνα για την ελευθερία της έκφρασης, δεν θα υποκύψω στον κ. Τσίπρα» κατέληξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.