# #

8 Ιουν 2010

Ο Κουβελης απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ανανεωτική Πτέρυγα να ενσωματωθεί ως αριστερή τάση στο ΠΑΣΟΚ....Πανηγυριζει το ΚΚΕ..


Την πρόθεση τους να ανεξαρτητοποιηθούν κοινοποίησαν στον Αλέξη Τσίπρα οι βουλευτές της Ανανεωτικής Πτέρυγας του ΣΥΝ, Φώτης Κουβέλης, Γρηγόρης Ψαριανός, Θανάσης Λεβέντης και Νίκος Τσούκαλης σε διαδοχικές συναντήσεις, τη Δευτέρα, με τον πρόεδρο του ΣΥΝ.

Ο κ. Κουβέλης ανακοίνωσε ότι στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, πιθανότατα την Τετάρτη, θα υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

"Το εάν θα υπάρξει ή όχι νέος πολιτικός φορέας είναι ζήτημα των επόμενων ημερών" δήλωσε στη ΝΕΤ ο κ Κουβέλης, ενώ τόνισε ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να επιλέξει την ανεξαρτητοποίησή του ως βουλευτής και το ίδιο θα κάνουν, πρόσθεσε, και οι άλλοι τρεις βουλευτές που πρόσκεινται στην Ανανεωτική Πτέρυγα.

Σε ερώτηση αν φέρει ευθύνη ο Αλέξης Τσίπρας για τη διάσπαση, ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι η κάθε ηγετική ομάδα στα κόμματα έχει ευθύνη γιατί πρέπει να συνθέτει και αυτό δεν έγινε στο ΣΥΝ. Τέλος απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ανανεωτική Πτέρυγα να ενσωματωθεί ως αριστερή τάση στο ΠΑΣΟΚ.
Στις χθεσινές διαδοχικές συναντήσεις ο πρόεδρος του κόμματος ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους βουλευτές να περιμένουν τρεις με τέσσερις εβδομάδες πριν λάβουν τις αποφάσεις τους, προκειμένου στο μεσοδιάστημα να διευθετήσει τις σχέσεις του ΣΥΝ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο συνέρχεται η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΝ για να εκλέξει γραμματέα και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας
.http://www.athina984.gr/node/102295

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.