# #

10 Ιουν 2010

Εκπληκτοι δηλωνουν ...κρατος και παπαγαλακια...

..

3 σχόλια:

  1. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούνε τα κόμματα εξουσίας. Εξαφανίσαν ενοχοποιητικά στοιχεία και πέρα βρέχει. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Κανείς δεν θα πάει φυλακή κανενός δεν θα δημευτεί η περιουσία. Όσοι πιστεύουν το αντίθετο είναι αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μονο σιγουρο ειναι αυτο...βεβαια τα παπαγαλακια κανουν καλα τη δουλεια τους και δυστυχως παλι θα τους ψηφισει ο λαος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχώς έκπληκτοι αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι, φαίνεται ότι δεν ζουν εδώ καθημερινά, είναι απλοί επισκέπτες σ' αυτή τη χώρα και κάθε φορά που ταξιδεύουν στην Ελλάδα μαθαίνουν και κάτι καινούργιο που τους αφήνει φανερά έκπληκτους. Πόση κοροϊδία μπορούμε να αντέξουμε ακόμα; Κάθε μέρα οργίζομαι και εξαγριώνομαι ακόμα περισσότερο με αυτά που ακούω, βλέπω και διαβάζω με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να καταστρέψω και την ψυχική και τη σωματική μου υγεία. Δεν υπάρχει κανείς σ' αυτό τον τόπο που να θέλει πραγματικά να κάνει κάτι για το καλό αυτής της χώρας; Πως μπορούμε κάθε μέρα να ανεχόμαστε να μας λένε ψέματα και να μας πετάνε κατάμουτρα τη βλακεία τους κι εμείς αντί να αντιδράσουμε ουσιαστικά, απλώς απομακρύνουμε από πάνω μας σαν παλιόπανο αυτή τη βλακεία και τίποτα περισσότερο; Διαβάζω, σχολιάζω, γράφω, αγανακτώ, όμως ουσιαστικά νιώθω ότι όλη μου η ενέργεια πηγαίνει χαμένη γιατί δεν βρίσκει ανταπόκριση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά γίνεται, δεν πιστεύω όμως ότι έχουμε λόγο να φοβόμαστε κάτι, ότι ήταν να μας κάνουν, μας το έκαναν ήδη. Φακελωμένους μας έχουν, δεμένους χειροπόδαρα και σερνάμενους μας έχουν τι άλλο θέλουν επιτέλους; Τι φοβόμαστε πια; Η εξέγερση των σκλάβων θέλω να πιστεύω ότι δεν αργεί, (η αισιοδοξία μου βγαίνει πάλι στην επιφάνεια, δε γλιτώνω απ΄αυτή, ίσως είναι και αφέλεια τελικά) ο Σπάρτακος μας λείπει. Μήπως να βάλουμε καμιά αγγελία; (ειρωνία της απαισιόδοξης πλευράς μου)
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.