# #

9 Ιουν 2010

εξαφανίστηκαν όλα τα ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων από τις λίστες της Ζήμενς .


« Μπλάνκο, τα κάνει αόρατα…!» Έτσι κάπως εξαφανίστηκαν όλα τα ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων από τις λίστες της Ζήμενς . Αυτό προέκυψε κατά την διάρκεια της εξέτασης του γραμματέα του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη, ο οποίος είπε ότι σε αρκετά από τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στα χέρια του έχουν σβηστεί με « μπλάνκο» τα ονόματα των παραληπτών των δώρων που έστελνε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ζήμενς
Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Ο κ. Καπελέρης επεσήμανε ακόμα ότι το ΣΔΟΕ κλήθηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην υπόθεση με καθυστέρηση τριών χρόνων, ενώ επέρριψε ευθύνες στην γραμματέα του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου, λέγοντας ότι παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους αυτή αρνήθηκε να βοηθήσει στην έρευνα.

Έτσι επανήλθε και πάλι στην δημοσιότητα ο περίφημος κωδικός 101.000 μέσα στον οποίο κρύβονται εταιρικά δώρα
. από ηλεκτρικές συσκευές,
κινητά τηλέφωνα, ποτά μέχρι και κοσμήματα . Σε αυτόν αναφέρονται τα ονόματα του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη, του Άκη Τσοχατζόπουλου και της κόρης του, Αρετής.

Η αλήθεια είναι ότι ο κατάλογος αυτός δεν πρόσθεσε κάτι καινούργιο στην όλη υπόθεση. Ο Κυριάκος
Μητσοτάκης δήλωσε μάλιστα ότι « άνθρακες αποδείχθηκε ο θησαυρός» και ότι πρόκειται για τα ίδια ονομαστικά τιμολόγια που αφορούσαν αγορά ηλεκτρικού εξοπλισμού τα οποία έχει ξοφλήσει μέχρι τελευταίου ευρώ.

Σε ανάλογο κλίμα κινήθηκε και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού δήλωσε ότι έχει εξοφλήσει τα τιμολόγια για τις αγορές που είχε κάνει και τα
έχει προσκομίσει στον ανακριτή......................http://www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.