# #

31 Μαρ 2020

Οι συνταξιούχοι στην πυρά!!

ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΝΕΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ...


Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Γεγονός Α. Στην περίπτωση του "συνωστισμού" στην παραλία της Θεσσαλονίκης, πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί προκειμένου να νομιμοποιήσουν ηθικά την απόφαση να μαντρωθεί η περιοχή, χρησιμοποίησαν πλάνα της 17/3/2020.
Εκτός αυτού, ο τρόπος που λαμβάνονται τα πλάνα (όχι από ψηλά, αλλά επίπεδα) ξεγελάει και σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό αλλά και την πυκνότητα του κόσμου.
Τέτοια τεχνάσματα τα γνωρίζουν καλά οι σκηνοθέτες των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
Ωστόσο το συμπέρασμα προέκυψε αβίαστα:
Κλείσιμο της παραλιακής και καθαρίσαμε!!

Γεγονός Β. Το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή κρατικού σταθμού, άκουσα εμβρόντητος έναν αρχιμαλάκα δημοσιοκάφρο να κατηγορεί τους παπούδες και τις γιαγιάδες για ανευθυνότητα και ανωριμότητα, επειδή ...
παρατηρήθηκε "συνωστισμός" στις τράπεζες .
Έχοντας πάρει φόρα και "φτιαγμένος" από την αβάντα της συμπαρουσιάστριάς του στην σπουδαία ανάλυση που ξέρασε, κατέληξε στην πρόταση να αποκλειστούν οι συνταξιούχοι από τις τράπεζες, ως ελάχιστο δείγμα νουθεσίας προς τα άτακτα γερόντια!!

Κανένα καθίκι όμως από τους αυτόκλητους εισαγγελείς δεν εξήγησε ΓΙΑΤΙ παρατηρήθηκε αθρόα προσέλευση κόσμου, που δεν ήταν μόνο ή κυρίως συνταξιούχοι.
Δεν είπε δηλαδή για την υπολειτουργία των τραπεζών, για την σταδιακή κατάργηση των γκισέ και το κυριότερο δεν είπε για τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις χιλιάδων πολιτών, που θα έπρεπε να είχαν ανασταλεί.
Ωστόσο το αιτούμενο προέκυψε αβίαστα:
Οι συνταξιούχοι στην πυρά!!

Συμπέρασμα: Και στη δύσκολη αυτή κατάσταση που ζούμε ο Φασισμός ως τρόπος σκέψης και ως στάση ζωής εμπνέει...


http://aristofanhs.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.