# #

4 Απρ 2020

Αντιδρούν οι κάτοικοι της Φούστανης στην Πέλλα- Υποστηρίζουν πως δεν πέθανε από κορωνοιο η 78χρονη




Αρκετές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Φουστανη μετά το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της 78χρονης, τον οποίο ανακοίνωσε επίσημα και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δανης Τζαμτζης.
Αντιδρούν κάτοικοι της Φούστανης - Υποστηρίζουν πως δεν πέθανε από ...

To aridaia365.gr αναφέρει: Σε ανάρτηση στα social media αλλά και σε επικοινωνία που είχαμε με τον κάτοικο της Φούστανης που έκανε το συγκεκριμένο post, μας μετέφερε πως η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε αλλά προβληματα υγείας, τα οποία ήταν η αιτία για το μοιραίο. 

Μας δήλωσε επίσης τον εκνευρισμό του για την συνεχή παρουσία στα κανάλια έστω και για ένα λεπτό όπως μας τόνισε φορέων του τόπου, γιατί αυτό βοηθάει στην στοχοποίηση του χωριού, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνεται και τέλος μας εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τα Μ.Μ.Ε. αντιμετωπίζουν το θέμα.

Εμείς οφείλουμε να παρουσιάσουμε την άποψή των κατοίκων και φυσικά να αναφέρουμε τι λένε οι αρμόδιες και επίσημες αρχές.

Δείτε την ανάρτηση του κατοίκου της Φούστανης:

ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ…Αυτοί είστε! Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε άνοια..Ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και ήρθε στο χωριό 25 Μαρτίου. Έπαθε ...
εγκεφαλικό στο σπίτι της έπεσε από το κρεβατι της και έσπασε τον γοφο της και κατέληξε στο νοσοκομείο…Και ξαφνικά πέθανε από κορωνοιο. Ντροπή στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής.. Η γυναίκα 1ον δεν κάτοικος ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ και 2ον πέθανε από εγκεφαλικό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΣΤΟΧΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΑ ΠΑΊΖΕΤΑΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.