# #

12 Σεπ 2020

Όλοι οι γονείς είναι ψεκασμένοι....Κι εγώ.

 

Θα έχετε μάλλον παρατηρήσει πως όποιος διαφωνεί με τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού βαφτίζεται ψεκασμένος και συνωμοσιολόγος. 

Ζούμε στην εποχή της μιας άποψης αλλά στις δημοκρατίες δεν υπάρχει μια άποψη.

Ψεκασμένοι χαρακτηρίζονται ακόμα και από στελέχη της κυβέρνησης και του κράτους αυτοί που διαφωνούν με το να φοράνε μάσκες τα παιδιά στα σχολεία.

Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο γιατί οι μάσκες στα σχολεία δεν είναι υποχρεωτικές σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Σουηδία.


Είναι ψεκασμένες οι κυβερνήσεις αυτών των χωρών;


Ή μήπως οι Ολλανδοί δεν αγαπούν τα παιδιά τους;


Όσο για τα βλακώδη επιχειρήματα για τον μεγάλο αριθμό των μαθητών στα ελληνικά σχολεία -που επιβάλλουν τη χρήση μάσκας στους μαθητές-, στην Ολλανδία ο αριθμός των μαθητών ανά τάξη είναι ...

23-24 παιδιά, ενώ στις μεγάλες πόλεις είναι 28 με 30.


Και ναι, υπάρχουν και στην Ολλανδία φωνές που θέλουν τα παιδιά να φοράνε μάσκες στα σχολεία -και κάποια σχολεία ακολουθούν δικούς τους κανόνες- αλλά δεν διανοήθηκε κάποιος Ολλανδός να πει ψεκασμένους αυτούς που πήραν την απόφαση να μην είναι υποχρεωτικές οι μάσκες στα σχολεία.


Θέλω να βγουν ο Μητσοτάκης και η Κεραμέως και να πουν πως η ολλανδική κυβέρνηση αποτελείται από ψεκασμένους.


Η μαύρη αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έκανε μαντάρα στον τομέα της Υγείας και της Παιδείας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελείται από ψεκασμένους.


Αυτοί οι ψεκασμένοι μοίρασαν εκατομμύρια στα κανάλια των μαφιόζων-ολιγαρχών για μια καμπάνια για το πώς να πλένουν οι πολίτες τα χέρια τους, ενώ ξόδεψαν όλο τον χρόνο που είχαν στην διάθεσή τους για να βελτιωθούν οι υποδομές στην Υγεία και την Παιδεία, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.


Αυτοί οι ψεκασμένοι τα έκαναν μαντάρα και στον Τουρισμό, ακολουθώντας μια αλλοπρόσαλλη πολιτική σε ό,τι αφορά τον έλεγχο στους τουρίστες για κορωνοϊό, ενώ μετά έπαιρναν διαφορετικά μέτρα κάθε τρεις μέρες, οδηγώντας σε απελπισία χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού που δεν ήξεραν τι θα τους ξημερώσει την επόμενη μέρα και δεν μπορούσαν να κάνουν κανένα προγραμματισμό για τις επιχειρήσεις τους.


Τον χειμώνα που έρχεται, ψεκασμένος για την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν -σχεδόν όλα δηλαδή- θα είναι όποιος τολμάει να πει το παραμικρό για την οικονομική εξαθλίωση μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.


Ο κορωνοϊός εργαλειοποιείται για να μην αντιδρούν οι πολίτες που εξαθλιώνονται, να μην έχουν ευθύνες οι πολιτικοί και να κάνουν τρελό πάρτι μάσας με τους ολιγάρχες.


Εγώ δηλώνω ψεκασμένος και περήφανος. Από τώρα.


Πάρτε κι ένα βίντεο -πολύ γέλιο- από την ισπανική τηλεόραση, για να μην νομίζετε πως λαμόγια είναι μόνο οι Έλληνες δημοσιογράφοι. 

Και δείτε πόσο θεούλης είναι ο Ισπανός γιατρός:



(Χωρίς να είμαι ειδικός, διαφωνώ με το να είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για τα παιδιά στα σχολεία. Δηλαδή, συμφωνώ με τους ψεκασμένους ειδικούς της Ολλανδίας και της Νορβηγίας.)


(Δεν έχω γνωρίσει έναν γονιό που να θέλει να φοράει μάσκα το παιδί του στο σχολείο. Ψεκασμένοι και όλοι αυτοί.)


(Θα περάσουμε έναν χειμώνα που θα βαρεθούμε να ακούμε για κρούσματα σε σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Θα μας λένε και ποιο νήπιο έπεσε και έκανε βαβά.)





 https://pitsirikos.net

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.