# #

4 Ιουλ 2020

..... "πρόκειται να έχουμε νέα πανδημία το φθινόπωρο;", ο Λοιμωξιολόγος απαντάει: "Δεν το γνωρίζω, γιατί δεν είμαι πολιτικός".

"Κορωνοϊός - Ο ιός του τρόμου"... Πάταγος στην Ιταλία από τις αποκαλύψεις!




«34.561 νεκροί στην Ιταλία
Ο covid-19 έφερε καλό στην Ιταλία:
κανένας θάνατος από...
καρκίνο,
κανένας θάνατος λόγω μεγάλης ηλικίας,
κανένας θάνατος από σπάνια ασθένεια,
κανένας θάνατος από καρδιακή προσβολή,
κανένας θάνατος από ιό νοσοκομείου,
κανένας θάνατος από λευχαιμία...
μόνον covid-19 .
Έτσι, μόλις βρούμε το εμβόλιο, θα είμαστε αθάνατοι!

Σχετικά με τις παρελθούσες και μελλοντικές παραφροσύνες μιας έκτακτης ανάγκης»


«"Κορωνοϊός - Ο ιός του τρόμου» (Covid. Il virus della paura)... είναι ο τίτλος του βιβλίου που υπογράφει ο κορυφαίος και διεθνούς φήμης κι αναγνώρισης Καθηγητής Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας Giulio Tarro.


Καθηγητής Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας Giulio Tarro, βραβευμένος στις ΗΠΑ το 2018 ως ο “Καλύτερος ιολόγος της χρονιάς” κι ένας από τις κορυφές ιολογίας στον πλανήτη. Υποψήφιος για Νόμπελ Ιατρικής το 2015, απομόνωσε πρώτος το στέλεχος της χολέρας όταν ξέσπασε η επιδημία στη Νάπολη, μαθητής και βοηθός του Albert Sabin, πατέρα του εμβολίου εναντίον της πολιομυελίτιδας...

Συγκλονίζουν τα επίσημα στοιχεία του "Istituto superiore di Sanità" (Italian National Institute of Health), του αντίστοιχου με την Ελλάδα "Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας - ΕΟΔΥ"), όσον αφορά την "ταυτότητα των νεκρών από τον κορωνοϊό":

«Μόνον το 1,1% των νεκρών ασθενών ήταν ηλικίας κάτω των 50 ετών και σχεδόν το 96% είχαν μία ή περισσότερες προϋπάρχουσες ασθένειες».


Ο ιταλικός ΕΟΔΥ δημοσιοποίησε μια Έκθεση (το πλήρες έγγραφο-έκθεση: ΕΔΩ), που περιγράφει λεπτομερώς τα ...

χαρακτηριστικά των ασθενών που πέθαναν μετά από θετικό έλεγχο για κορωναϊό. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, αλλά σε αυτήν την έκδοση της έκθεσης τα δεδομένα είναι πάρα πολλά, αναφέροντας μέχρι σήμερα 32.938 από τους 34.731 θανάτους θετικών στον κορωνοϊό στην Ιταλία.



Συνοπτικά, μιας κι όλα αυτά περιέργως (;) δεν τυγχάνουν της δημοσιοποίησης από την εγχώρια, αλλά και διεθνή ειδησιογραφία, όπως και τις κυβερητικές εθνικές επιτροπής υγείας, στρατευμένους στις πολιτικές μιας ιδιωτικής εταιρίας που ελέγχουν και χρηματοδοτούν το Ίδρυμα Γκέιτς και οι πολυεθνικές φαρμάκων (Big Pharma), αλλά την εμφανίζουν ως επιστημονικό οργανισμό με την επωνυμία "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας":

Η ηλικία των νεκρών


Η μέση ηλικία των νεκρών και των θετικών ασθενών με SARS-CoV-2, αναφέρει η έκθεση, είναι 80 έτη (η μέση ηλικία είναι 82). Η ασθένεια επηρέασε τις γυναίκες λιγότερο από τους άνδρες: 13.692 γυναίκες πέθαναν, το 41,6% του συνόλου. Η μέση ηλικία των ασθενών με θετικούς ιούς κορωνοϊού είναι 20 χρόνια υψηλότερη από εκείνη των ασθενών που έχουν προσβληθεί από τη λοίμωξη. Οι γυναίκες που πέθαναν μετά τη μόλυνση είναι μεγαλύτερες από τους άνδρες. Οι θάνατοι κάτω των 50 ετών είναι -στις 11 Ιούνη- 366: 1,1% του συνόλου. 83 από αυτούς ήταν κάτω των 40 ετών (53 άνδρες και 30 γυναίκες ηλικίας μεταξύ 0 και 39). 62 από αυτούς είχαν σοβαρές προϋπάρχουσες παθολογίες. 14 δεν φάνηκε να έχουν. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλινικές πληροφορίες από 7 ασθενείς κάτω των 40 ετών.


Συμπτώματα και παθολογίες


Ποια ήταν τα συμπτώματα που οδήγησαν σε νοσηλεία; Οι πιο συχνές ήταν ο πυρετός και η δύσπνοια -δυσκολία στην αναπνοή- ακολουθούμενη από βήχα και -σε ελάχιστο ποσοστό- διάρροια και αιμόπτυση. Οι πιο συχνές προϋπάρχουσες χρόνιες καταστάσεις που καταγράφηκαν σε νεκρούς ασθενείς ήταν η υψηλή αρτηριακή πίεση (67%), ο διαβήτης τύπου 2 (30,3%), η ισχαιμική καρδιακή νόσος (27,8%) και η κολπική μαρμαρυγή (22% ) εκτός από την καρδιακή αποσυμπίεση (15,7%). Ο μέσος αριθμός παθολογιών που παρατηρήθηκαν σε ασθενείς που στη συνέχεια πέθαναν είναι 3,3: μόνο 144 ασθενείς (4,2% του δείγματος) είχαν 0 παθολογίες και μόνο 505 (14,7%) είχαν μόνο μία παθολογία.


Στο μεταξύ η ιδιωτική εταιρία -με την πλαστή και παραπλανητική ονομασία Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας-, των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και του Μπιλ Γκέιτς, προειδοποιούν: Τα χειρότερα έρχονται... Πανδημία το φθινόπωρο... Μάσκες παντού, σεξ 15 λεπτών, σχολεία με κοινωνικές αποστάσεις και πάει λέγοντας.

Όμως, Κανένας δεν εξηγεί πως οι μαθητές θα πρέπει να έχουν απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου ο ένας από τον άλλον, ανοιχτά παράθυρα στις σχολικές αίθουσες, αλλά στα αεροπλάνα σαν σαρδέλες.


Επιπροσθέτως, για να πείσουν την εμβολιαστική πολιτική των πολυεθνικών, τώρα τα ΜΜΕ κάνουν πρώτη είδηση για νεκρές γάτες "από τον ιό της νυχτερίδας".


Στην ερώτηση δημοσιογράφων στον Λοιμωξιολόγο "πρόκειται να έχουμε νέα πανδημία το φθινόπωρο;", ο Λοιμωξιολόγος απαντάει: "Δεν το γνωρίζω, γιατί δεν είμαι πολιτικός".


Σήμερα έχουν μετατρέψει την ιατρική επιστήμη στη νέα ιδεολογία του θεραπευτικού καπιταλισμού.

Σημ. * Αδίκως διαμαρτύρεται στην Ελλάδα το ΚΚΕ για το νομοσχέδιο φίμωσης των "λαϊκών κινητοποιήσεων", μιας και στήριξε με νύχια και δόντια -με τους δημοσιογράφους του και τους γιατρούς του- τη θεωρία της "πανδημίας" κι όχι μιας επικίνδυνης επιδημίας. 

Αύριο (μέχρι και το 20148) θα πληρώσει ο λαός την ευρωπαϊκή βοήθεια (δάνεια με εμπιστευτικό πρωτόκολλο μεταρρυθμίσεων) για τον κορωνοϊό. 

Στην Ελλάδα κυριάρχησαν οι θεϊκοί Μητσοτάκης-Τσιόρδας κι έτσι είναι πολύ αργά για "δάκρυα". 

Στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση, όλα τα αδελφά του ΚΚΕ Κομμουνιστικά Κόμματα -ευτυχώς- έχουν σε πρώτη προτεραιότητα την έξοδο από το ευρώ κι Ευρωπαϊκή Ένωση και στόχο το "εθνικό νόμισμα. 

Εδώ, δυστυχώς, το ΚΚΕ παραμένει στη θέση του 20ου Συνεδρίου: "Η όξυνση των αντιθέσεων στην ΕΕ και την Ευρωζώνη ενισχύει τις αποσχιστικές τάσεις, οι οποίες με τη σειρά τους τροφοδοτούν τον αστικό «ευρωσκεπτικισμό». Πρόκειται για ένα ρεύμα εξίσου αντιδραστικό - αντιλαϊκό, που στηρίζεται από τμήματα του κεφαλαίου από ακροδεξιές και φασιστικές δυνάμεις και άλλα αστικά κόμματα".



Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

1 σχόλιο:

  1. Διαβαστε ποιος ειναι ο κος καθηγητης Giulio Tarro στην eρευνα του Espresso:
    https://espresso.repubblica.it/attualita/2020/04/24/news/chi-e-davvero-giulio-tarro-il-virologo-anti-burioni-e-de-luca-tra-titoli-inventati-e-bufale-1.347616

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.