# #

10 Φεβ 2018

Πολύ περίεργη τροπή στο σκάνδαλο της Novartis...!!!!

Πολύ περίεργη τροπή φαίνεται να παίρνει η εξέλιξη του σκανδάλου της Novartis. Και ειλικρινά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την σκοπιμότητα –ατεκμηρίωτες υποθέσεις μόνο μπορεί να επικαλεστούμε- το να δημοσιοποιείται και μάλιστα μ’ αυτόν τον τρόπο το όνομα και η κατάθεση προστατευόμενη μάρτυρας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Τριανταφυλλόπουλου πρόκειται για την Μ. Μ. η οποία υπήρξε γραμματέας του ισχυρού άντρα της πολυεθνικής Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή στην Ελλάδα και ο οποίος φέρεται σαν ιμάντας μεταβίβασης μιζών σε πολιτικά πρόσωπα.

Και την περίεργη εξέλιξη σ’ αυτή την υπόθεση την εντοπίζουμε στον ισχυρισμό της zouglas ότι το όνομα της προστατευόμενης μάρτυρας έγινε γνωστό γιατί «το FBI..
διά των εγγράφων που απέστειλε και τα οποία μεταφράστηκαν από τη νομική υπηρεσία της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, δηλαδή δια των επισήμων ντοκουμέντων, αποκαλύπτει το όνομα και την ιδιότητα της μάρτυρος».
Να πρόκειται για γκάφα του FBI το θεωρούμε αδιανόητο. Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει για το οποίο δηλώνουμε αδυναμία να το εντοπίσουμε. (Εδώ το σχετικό βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Αντένα).

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το κείμενο του Κώστα Βαξεβάνη στην ιστοσελίδα "Κουτί της Πανδώρας"


Αλήτες, ρουφιάνοι, Μάκηδες

Δεν ξέρω αν το κορίτσι που έβγαλε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο site του είναι το βαθύ λαρύγγι της Novartis, ο ίδιος πάντως είναι ο ξέχειλος βόθρος της αθλιότητας. Είτε πρόκειται για την προστατευόμενη μάρτυρα είτε όχι, στοχοποιεί έναν άνθρωπο ο οποίος από τη στιγμή αυτή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όχι, ο Μάκης δεν προσπαθεί να κάνει δημοσιογραφική επιτυχία γιατί δεν αποτελεί επιτυχία να βάζεις σε κίνδυνο κάποιον, ειδικά αν είναι πραγματικά μάρτυρας σε μια τέτοια υπόθεση. Ο Τριανταφυλλόπουλος υλοποιεί συμβόλαιο. Να εκφοβίσει όποιον η πλευρά των εμπλεκόμενων θεωρεί ως απειλή είτε επειδή μίλησε, είτε επειδή φοβάται πως θα μιλήσει.

Και αφού έκανε τη βρώμικη δουλειά, έτρεξαν οι κυριλέδες της δημοσιογραφίας, που ροκάνιζαν ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis και ό,τι άλλο μπορούσαν, που τα ονόματά τους φιγουράρουν στα χαρτιά των μαύρων ταμείων της Novartis να κάνουν αναπαραγωγή. Γιατί μπορεί να βρίζονται μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει η συνενοχή.

Δε νομίζω πως ο Μάκης έχει τύψεις για την απόπειρα δολοφονίας στην οποία συμμετέχει, είτε εναντίον ενός ανθρώπου είτε εναντίον της προσωπικότητάς του. Αν ζούσε ο Γκιόλιας νομίζω το ίδιο θα έλεγε. Χθες ο Τριανταφυλλόπουλος, τηλεφωνούσε δεξιά και αριστερά για να ενημερώσει πως μιλάει με το Φρουζή και μπορεί να κανονίσει να καταθέσει ως προστατευόμενος μάρτυρας.

Έτσι είναι ο Μάκης. Δεν ξέρω αν είναι ρουφιάνος, αν δηλαδή το κορίτσι αυτό είναι μάρτυρας οπότε τη δίνει, πάντως ζει με την ψυχολογία του ρουφιάνου καταδότη. Τοξικός και επικίνδυνος.
Αν δεν ήταν Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα έλεγα σαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.