Δριμεία επίθεση κατά των «τζάμπα αριστερών» με αφορμή την επίθεση που έγινε από κυβερνητικά στελέχη σε βάρος του Μίκη Θεοδωράκη και της παρουσίας του στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την περασμένη Κυριακή εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στο κείμενο που ανήρτησε στο Facebook η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας γράφει χαρακτηριστικά ότι «οι κρατικοδίαιτοι βολεμένοι ψευτο-επαναστάτες,
που στη ζωή τους δεν πλήρωσαν το τίμημα καμμιάς θυσίας, που δεν έκαναν καμμία ρήξη άνευ ανταλλάγματος κ που βυσσοδομούν εκ του ασφαλούς με τα λεφτά του συστήματος, δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε για Αριστερά ούτε για Δημοκρατία».
«Αυτοί που εκχώρησαν τη δημοκρατική κυριαρχία. Αυτοί που τρέχουν σε δεξιώσεις και κορδώνονται την ώρα που ο κόσμος πεινάει.  Αυτοί που βγάζουν λεφτά απ´το προσφυγικό και βιοπορίζονται παριστάνοντας τους υπερασπιστές δικαιωμάτων, αλλά δεν έχουν υπερασπιστεί ποτέ τίποτε με κόστος. Αυτοί όλοι, οι τζάμπα «αριστεροί», να μην πιάνουν στο στόμα τους ούτε την Αριστερά ούτε τους δημοκρατικούς αγώνες ούτε το Μίκη» προσθέτει η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Δείτε την ανάρτησή της: