# #

6 Φεβ 2018

Τα τεφαρίκια της NOVARTIS

Καλέ, όλοι οι πατριώτες!
Ο Αντωνάκης; Ο Άδωνης; Λαμόγια;
Μαζί με κάμποσους άλλους “σωτήρες” που κατά τα λεγόμενα αποδεικνύονται πιθανοί “απορροφητήρες” του χρήματος.
 
Πόσο πιθανοί; 

Όσο απίθανο είναι να καταδικαστούν από την “ανεξάρτητη” ελληνική “δικαιοσύνη” αυτοί και οι υπόλοιποι που μας χρεοκόπησαν και μας παρέδωσαν γεύμα στα όρνεα τους τοκογλύφους. 

 
Οι εκλεκτοί τους λοιπόν κατηγορούνται για δωροδοκία, ξέπλυμα χρήματος και πολλά άλλα.
Μα αυτοί είναι ταυτόχρονα και “πατριώτες”.
Μίκη, ξέχασες μαζί με τους ναζί, να πεις κι “αδέρφια μου απατεώνες”.
 
 
Να δούμε λοιπόν τα τεφαρίκια:    

Αντώνης Σαμαράς, 
Παναγιώτης Πικραμένος
Γιάννης Στουρνάρας
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Άδωνης Γεωργιάδης
Ευάγγελος Βενιζέλος 
Ανδρέας Λοβέρδος 
Ανδρέας Λυκουρέντζος 
Μάριος Σαλμάς
Γιώργος Κουτρουμάνης. 


Από που να αρχίσω και που να τελειώσω να τους επαινώ; Ότι τυχαία ψήφισαν Μνημόνια το ξέρουμε και αυτό από μόνο του θα αρκούσε σε μια πραγματική δημοκρατία να τους κλείσει σουίτα δίπλα στον ισοβίτη ώστε να αποκτήσει επιτέλους η φυλακή έναν αέρα χλιδής και μεγαλοπρέπειας. Τι να σου κάνει μόνος του κι ο Άκης; 
 
Αλλά, ας κάνουμε ένα γκάλοπ: Πόσοι πιστεύουν ότι θα τιμωρηθούν αυτοί; Να δω χεράκια... Σχεδόν κανείς. Όχι γιατί είναι αθώοι αλλά ακριβώς επειδή είναι αυτοί που είναι. Αδίστακτοι. Υπηρέτες μεγάλων συμφερόντων.
Όσο λοιπόν μας έλεγαν να πληρώνουμε τους φόρους μας αυτοί τα έπαιρναν. Τουλάχιστο αυτό υποστηρίζουν οι εισαγγελείς.
 
 
Έχουν όμως ελαφρυντικά. Είναι πατριώτες! Ο Σαμαράς και ο Άδωνης για τη Μακεδονία θα τα έπαιρναν. Που κάποιος κακός θα έλεγε πως πήγαν χθες στο Σύνταγμα να κάνουν μπανάκι παρέα με τον Κασίδα και το Φύρερ του. Από κοντά ο Μίκης το “Κομμούνι” να κάνει το σαπούνι.

“Μίκη γράφεις ιστορία από το ΚΚΕ στη Νέα Δημοκρατία”. Να τα λέμε ολόκληρα τα συνθήματα να βγαίνει νόημα. Σαπούνι ήθελαν όλοι αυτοί κι εσύ Θεοδωράκη μου αυτό το ρόλο έπαιζες. Κρίμα. Ένα περίεργο πράγμα όμως: Όλοι οι πατριώτες βγαίνουν στο τέλος απατεώνες, ψεύτες και κλέφτες. Το λιγότερο γιατί αρκετοί υπογράφουν εκτός από αμαρτωλές συμβάσεις κι αμαρτωλές συνθήκες, όπως αυτή της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, Αντωνάκη μου.
 
Αλήθεια, δεν ήξερες τι θα γίνονταν; Ήξερες, επειδή όμως έστειλες λαούς στο απόσπασμα, επειδή τα χέρια σου έχουν αίμα, θα σε προστατέψουν τα ξένα αφεντικά σου. Μην ανησυχείς.
 
Όσο για τον Τσίπρα, που δεν έχει Τσίπα, έχει το εξής δίλημμα: Να δώσει ορισμένους από τους γαλαζοπράσινους απατεώνες και να ευχαριστήσει πολλούς από τους δικούς του παίζοντας το ταυτόχρονα "καθαρός", ή να ανταλλάξει τις βρομιές των προηγούμενων με αυτές των του ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτά τα διλήμματα...
 
Στο μεταξύ να τους χαίρεστε πατριώτες και μην ξεχάσετε να πληρώσετε χαράτσια και λογαριασμούς, μη σας πούνε "στρατηγικούς κακοπλητρωτές"... 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.