# #

30 Ιουλ 2016

Το ΚΚΕ άφησε το λαό μόνο του, ας μη μιλάει τώρα...


Διαβάζουμε αυτό που είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή και δεν το πιστεύουμε. Ξαφνικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αναφέρθηκε στο ΟΧΙ του περσινού δημοψηφίσματος, λίγο θέλει ακόμα και για να το οικειοποιηθεί (ή, μήπως, σφετεριστεί;).


«Μέσα σε μία νύχτα το πραγματικά περήφανο “όχι” του ελληνικού λαού μετατράπηκε σε ένα πελώριο “ναι”», είπε. Καλά διαβάζετε, το «πραγματικά περήφανο “όχι” του ελληνικού λαού».

Αλήθεια, τι σχέση έχει ο κ.Κουτσούμπας με το περήφανο ΟΧΙ;

Να θυμήσουμε τι έλεγε τότε στην ομιλία του στη συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα, στις 2 Ιουλίου 2015, λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα;

«Και το Ναι και το Οχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής "ισοδυναμούν" με αποδοχή ενός νέου μνημονίου, του χειρότερου ίσως από αυτά που έχουμε γνωρίσει».

Τώρα το ΟΧΙ έγινε.. περήφανο. Αλλά το ΚΚΕ τότε δεν ακολούθησε το δύσκολο δρόμο της περηφάνειας και εγκατέλειψε το λαό μόνο του.



του Δημήτρη Κανελλόπουλου
Πηγή

3 σχόλια:

  1. Όλοι τους, οι 300 αλιτήριοι της Βολής εγκατέλειψαν τον ελληνικό λαό που τους πληρώνει αδρά, στα χέρια του παράφρονα νεοναζί Σόϊμπλε και των ηλιθίων του ΔΝΤ. Όλοι αυτοί οι αλιτήριοι, οι προδότες χωρίς ίχνος ντροπής, παρέδωσαν την πατρίδα μας-γιατί πατρίδα τους δεν είναι- στους ξένους συμμορίτες. Και τώρα τι; Ό,τι και να κάνουν ό,τι και να πούν τα πολιτικά σαπρόφυτα και οι παρακεντέδες πληρωμένοι κονδυλοφόροι τους, έχουν καταγραφεί στην συνείδηση του ελληνικού λαού-τουλάχιστον εκείνου του μέρους που διαθέτει ακόμη εθνική συνείδηση και δεν πιθηκίζει τις "ευρωπαίκές" μπούρδες- ως οι μεγαλύτεροι προδότες στην ιστορία της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Κουτσουμπα μου !! Αστα!!! Μην ξανακανεις καμια δηλωση γιαβρι μου!! Απο το κακο στο χειροτερο το πας!! Αστο να παει στο διαολο......πιστεψε με...''δεν το'χεις''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ασχετοι , και 'οπορτουνιστορουφιανοι'... και διαστρεβλογραφολογοι αλα μανααδακικα ..εκει στο λ.α.ε.

    ε! η τεχνη δεν ξεχνιεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.