# #

30 Ιουλ 2016

Στίχους τις Θεοδωρίδου αφιερώνει ο Δρίτσας στους πρόσφυγες που έστειλε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης

cover
Και εκεί που αναρωτιόμασταν, ποια άλλη ανοησία μπορεί να σκάσει σήμερα, σε μια μέρα χωρίς επικαιρότητα κατά τα άλλα, ήρθε ο Δρίτσας για να μας αποτελειώσει, αφιερώνοντας στιχάκια από τραγούδι της Θεοδωρίδου, στους πρόσφυγες τους οποίους έδιωξε κακήν κακώς απ’ το λιμάνι.
Μετά τα Βαγενά που έδωσε τη βουλευτική της αποζημίωση σε 10 από τους συνταξιούχους στους οποίους έκοψε το ΕΚΑΣ, μετά και τα μουροτοτρόλ που δεν ήξεραν πως υπήρχαν άγονες επιδοτούμενες αερογραμμές, έρχεται και ο Δρίτσας να βάλει το τελευταίο καρφί ελπίζουμε για σήμερα, στο φέρετρο της σοβαρότητας του πολιτικού μας συστήματος.
Έτσι ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, αφιερώνει στους πρόσφυγες τους οποίους πέταξε έξω από το λιμάνι και έστειλε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης,
μερικούς στίχους από τη δημοφιλή αοιδό, Νατάσσα Θεοδωρίδου:
Αποδεικνύοντας πως ο ίδιος, δεν είναι απλά ένας ψυχρός υπουργός, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένας πασόκος, ο κύριος Δρίτσας μας διαβεβαιώνει πως μπορεί να μην είμαστε διατεθειμένοι να μοιράσουμε φαΐ στους πρόσφυγες, αλλά σίγουρα θα τους δώσουμε πολιτισμό, ο οποίος μας τρέχει απ’ τα αυτιά.
Από την άλλη Παρασκευή βράδυ έρχεται, και μάλλον όλοι έχουν μια ιδέα για το πού θα προσπαθήσει να ξεχαρμανιάσει απόψε ο υπουργός της πασοκικής καρδιάς μας.
Για όσους δεν ξέρουν τι έγινε στον Πειραιά τις τελευταίες μέρες και θέλουν να μάθουν, ας ξεκινήσουν από εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.