# #

25 Ιουλ 2016

ο Άδωνης έχει ένα βίτσιο.... Ντύνεται λαγουδάκι !!!!!!!!



Χεράκι - χεράκι ο Αλέξης με τον Άδωνη. 
Τι χειραψίες, τι χαμόγελα, αλλά και τι κοροϊδία πέφτει στα αιγοπρόβατα γαλάζια και πορτοκαλί. "Είμαι ερωτευμένος μαζί σου Αλέξη" ψιθύρισε ο μπουμπούκος, προσέχοντας μην καρφωθεί περισσότερο κι έχει μουρμούρα. Όχι από την Ευγένεια, από τον Κούλη. 

Γιατί ο Κούλης γουστάρει πολύ τον Τσίπρα. 
Του αρέσει η πολιτική που εφαρμόζει, θέλει να κάνει ο ίδιος ότι ακριβώς κάνει ο Αλέξης, αν βέβαια ποτέ παραφρονήσει ο κόσμος και του δώσει την ευκαιρία. 

Λέτε να έχουμε ενδοοικογενειακούς καυγάδες στη γαλάζια στάνη;
"Κάτω τα χέρια από το τεκνό μπουμπούκο"! Θα φωνάζει νευριασμένα ο Μητσοτάκης. "Εγώ τον είδα πρώτος Κούλη, κι εσύ τραβά κουρέψου". Θα τσιρίζει ο Άδωνης. 

Λοιπόν το έψαξα το θέμα: 
Έριξα πασιέντζες στο PC, διάβασα το φραπέ... και σε βεβαιώνω Κούλη μου, ότι δεν τρέχει απολύτως τίποτα. 

Μόνο σεξ. 
Σεξ με την εξουσία, καθώς ο μπουμπούκος έχει φαγούρα. 
Είναι τόσο καιρό χωρίς υπουργική καρέκλα, που έχει πάθει στέρηση. Θα το έκανε ακόμα και με τον Αλέξη. Εδώ έχει ξευτιλιστεί με το Σαμαρά... με σένα, θα κολλήσει στον Τσίπρα; 

Κι αν δεν τον χρειαστείς στο μέλλον, όταν δηλαδή θα τον πουλήσεις, όπως πούλησες τόσους, να μείνει άστεγος; Να μην έχει να πάει κάπου να παίρνει μισθό κηφήνα - χώρια τα προνόμια; "Μα είναι ακροδεξιός" θα πουν πολλοί. Φυσικά, γι αυτό ταιριάζουν τόσο με τον Αλέξη. Ίδια απαράλλαχτη πολιτική. Ακόμα και στις γελοίες δικαιολογίες που ξεστομίζουν. 

Αλλά ξέρω κι άλλα. 
Ξέρω ότι ο Άδωνης έχει ένα βίτσιο. 
Εκτός από αυτό που γουστάρει τα μνημόνια, εκτός από το ότι ηδονίζεται με τα τανκς και εκτός από τον βασανισμό δημοσίων υπαλλήλων...

Ντύνεται λαγουδάκι. 
Εσύ, Κούλη μου, τον έστειλες να σου κάνει τα προξενιά. 
Ρίχνεις από τώρα παραγάδι για τη μελλοντική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ κι άλλων δεκανικιών. 

Όλοι μαζί οι ναζί να κάνετε ένα πάρτι με ούζα να γιορτάσετε το νέο Μνημόνιο που θα φορτώσετε στην πλάτη μας. Αυτό είναι όργιο, όχι τα ρωμαϊκά του Καλιγούλα κι αηδίες: Αυτό είναι οικουμενικό: Δεξιοί, "αριστεροί", κεντρώοι, γαϊδούρια, γουρούνια, γίδια, αρπακτικά, όρνεα και πολύ ξύλο. Ξύλο στους σκλάβους, τους εργαζόμενους. 

Λογαριάζετε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. 
Μπορεί οι Γερμανοί να γίνουν κουμπάροι, μπορεί οι πλούσιοι να θέλουν να γίνουν παρανυφάκια στον ανίερο γάμο σας, αλλά εμείς, ο κόσμος έχουμε αντιρρήσεις. Τέτοιες πολιτικές ανωμαλίες μας αηδιάζουν. 

Σας έχουμε εκπλήξεις, απόλαυσε εσύ την αρχηγία του κόμματος σου, όσο υπάρχει ακόμα, όπως κι ο άλλος ας χαρεί τώρα σαν πρωθυπουργός. Μετά δεν τον κόβω ούτε για βουλευτή. Θυμήσου πως κατέληξε ένας παλιός θυελλώδης έρωτας. Θυμάσαι τον Αντωνάκη και το Γιωργάκη; Εμείς δεν τους ξεχάσαμε πάντως. Δυστυχώς γι αυτούς και για σας. 

Άντε ρε, καλά να γλεντήσετε τα χαϊβάνια που σας ψηφίζουν... 
Γελάστε, αγκαλιαστείτε και πάτε να μαζί να πνιγείτε υποκριτές του κερατά... 

Υ.Γ: Κάποτε έπεφτε πολύ ξύλο ανάμεσα σε τραμπούκους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Πήγαινε το βρισίδι σύννεφο. Μέχρι και τα χωρία ήταν διχασμένα. Πράσινα και μπλε καφενεία, "τα δικά μας παιδιά" και οι "άλλοι"... Σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι ο πιο στενός συνεργάτης της ΝΔ κι όχι οποιασδήποτε ΝΔ, αλλά του Μητσοτάκη! Από τότε δούλευαν τον κόσμο. Φώναζαν οι Κομμουνιστές: Κάνουν τα ίδια, όταν έρθει ο καιρός θα είναι μαζί, εναντίον σας, αλλά κανένας από τους οπαδούς τους δεν το φαντάζονταν. Μετά το Μνημόνιο πολλές μάσκες έπεσαν κι είναι πιο υποψιασμένος ο κόσμος σήμερα... 

mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.