# #

25 Ιουλ 2016

Οι καυτές φωτογραφίες της Κολίντα Γκράμπαρ - Κιτάροβιτς,Προέδρου της Κροατίας και...ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!


Η ξανθιά καλλονή δεν είναι μία… απλή πολιτικός, αλλά η πρόεδρος της Κροατίας και εθεάθη σε παραλία, προκειμένου να απολαύσει τα μπάνια της, αλλά η καυτή της εμφάνιση, προκάλεσαν όλα τα βλέμματα.

Εκτός ότι κατά την άποψη μας αυτές οι φωτογραφίες δεν τιμούν το γυναικείο φύλλο αφού προβάλλουν την γυναίκα ως σκεύος ηδονής, κάτι πιο σοβαρό λαμβάνει χώρα......

Τα συστημικά ΜΜΕ προβάλλουν ως πρότυπο πολιτικού (λόγω βυζιών) την Πρόεδρο της Κροατίας, που είναι όμως ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!

Πέρσι το 2015, όπως διαβάζουμε από την πηγή μας, βράβευσε Κροάτες συνεργάτες των Ναζί που αιματοκύλισαν την πρώην Γιουγκοσλαβία και βέβαια εκκαθαρίστηκαν από τους παρτιζάνους του Τίτο και τους λαούς της περιοχής μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου..
Διαβάζουμε χαρακτηριστικά:

Σε μια δίχως προηγούμενο πρόκληση προχώρησε σήμερα η πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς, η οποία επισκέφθηκε ένα μνημείο που έχει ανεγερθεί στη νότια Αυστρία προς τιμή των κροατικών στρατευμάτων που είχαν συμμαχήσει με τους ναζί και εκτέλεσαν οι κομμουνιστές στα τέλη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ είχαν παραδώσει τα όπλα τους.

Η Γκράμπαρ Κιτάροβιτς, που εξελέγη στον προεδρικό θώκο τον περασμένο Φεβρουάριο, μετέβη στο μνημείο του Μπλάιμπουργκ, στη νότια Αυστρία, δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή μιας επίσημης τελετής. Οι συγκεντρώσεις αυτές προκαλούν κάθε χρόνο, το Μάιο, αντιπαραθέσεις λόγω της χρήσης ναζιστικών συμβόλων από τους συμμετέχοντες.

Χιλιάδες Κροάτες, κυρίως φασίστες Ουστάσι, εκτελέστηκαν στο Μπλάιμπουργκ. Είχαν καταφύγει στην Αυστρία μετά την κατάρρευση του φιλοναζιστικού καθεστώτος της Κροατίας, τελικά όμως τους παρέδωσαν οι Βρετανοί στους υποστηρικτές του κομμουνιστή ηγέτη της Γιουγκοσλαβίας Τίτο.


Οι Κροάτες Ουστάσι διέπραξαν εκατοντάδες εκτελέσεις Σέρβων, Εβραίων, Ρομά και Κροατών που πολεμούσαν εναντίον των ναζί.






1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.