# #

4 Ιαν 2016

Η Ζωή απαντά στον Παυλόπουλο: Τιμή μου που η ΙΣΤ´ βουλευτική περίοδος δεν θύμιζε σε τίποτε τη "Βουλή που ξέρανε"


Δεν άφησε αναπάντητο η Ζωή Κωνταντοπούλου την πρόκληση-επίθεση που της έκανε ο Πάκης δίνοντας συγχαρητήρια στον Βούτση που έκανε την Βουλή, όπως την ξέρανε ...

Με ένα μικρό της σχόλιο στα social media αποδέχθηκε την κατηγόρια και δήλωσε ότι είναι τιμή της, που επι των ημερών της η Βουλή δεν ήταν μνημονιακή!

Συγκεκριμένα έγραψε:

"O ΠτΔ Παυλόπουλος συνεχάρη τον ΠτΒ Βούτση που "ξαναέφτιαξε τη Βουλή όπως την ξέρανε". 


Αναμένονται κ συγχαρητήρια Σαμαρά-Βενιζέλου σε...
@atsipras.

Η "Βουλή όπως την ξέρανε" ψηφίζει οργιωδώς μνημόνια-κατεπείγοντα, θάβει σκάνδαλα, ξεπλένει υπόλογους, κόβει συντάξεις, επιβάλλει φόρους.
Τιμή μου που η ΙΣΤ´ βουλευτική περίοδος δεν θύμιζε σε τίποτε τη "Βουλή που ξέρανε". Ο λαός θα φροντίσει "αυτά που ξέρανε" να τα ξεχάσουν.
Γιατί λαός, κοινωνία, νεολαία δεν θέλουν τη "Βουλή που ξέρατε", του "ναι σε όλα", των ντροπολογιών, των εξυπηρετήσεων, της αδιαφάνειας."


http://anemosantistasis.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Σ' αυτήν την πορεία του ΟΛΕΘΡΟΥ ποια ήταν η συμβολή, που είχαν οι καλοί μας Πρόεδροι; Οι καλοί Πρόεδροι της μεταπολίτευσης τι σχέση είχαν και έχουν με όλα αυτά τα οποία ζούμε σήμερα; Ο ΚΑΛΟΣ (ΕΘΝΑΡΧΗΣ) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ τι σχέση είχε με όλα αυτά; Ο επίσης ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ τι σχέση μπορεί να είχε με όλα αυτά; Ο επίσης ΚΑΛΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ τι σχέση είχε με όλα αυτά; Ο επίσης ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ τι σχέση έχει με όλα αυτά. Ως πολιτικοί και πρώην βουλευτές κι οι τέσσερεις, πόσο καλά μπορούσαν να υπηρετήσουν τον ρόλο τους και πόσο καλά τον υπηρέτησαν πράγματι; Αντιλαμβάνεται ο καθένας μας πως όλοι αυτοί οι καλοί Πρόεδροι όχι απλά δεν αποτέλεσαν ή δεν αποτελούν λύση για το πρόβλημά μας, αλλά στην πραγματικότητα είναι μέρος του προβλήματος. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ όπως έλεγε και ο άλλος επίσης καλός πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.