# #

4 Ιαν 2016

Ο ΕΥΡΩΠΑΛΑΜΑΚΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ



Το σύστημα εξουσίας διέκρινε εγκαίρως ότι ο κόσμος είχε βαρεθεί τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα της Μεταπολίτευσης, τα οποία αναπαράγονταν μέσα από τις ίδιες καταστάσεις και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. 

Στη ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΑΞΙΜΟΥ εγκαταστάθηκε μια ολιγομελής συμμορία, η οποία, υπό την καθοδήγηση των ξένων πρεσβειών, πρόδωσε τους πάντες. 

Μια συμμορία, η οποία τρύπωσε σε ηγετικές κομματικές θέσεις, προδίδοντας αρχικά την Αριστερά και τον Σύριζα και, όταν το κατάφερε αυτό και έγινε και κυβέρνηση, πρόδωσε τον Ελληνικό Λαό. 

Μια συμμορία νέων ανθρώπων,
οι οποίοι αποδείχθηκαν αδίστακτοι για πολλούς και διάφορους λόγους. Από λόγους φιλοδοξίας και απληστίας μέχρι λόγους ανωμαλίας. Ανοικτός θα παραμένει ο κύκλος των Μνημονίων για όσο διάστημα παραμένει στην εξουσία η συμμορία αυτή, η οποία υπέγραψε το τελευταίο Μνημόνιο. 

Σηκώνει το χέρι του ο ΕΥΡΩΠΑΛΑΜΑΚΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ και δεν ξέρεις αν κάνει το σήμα τής νίκης ή αν ζητάει από τον γιατρό του διπλή δόση φαρμάκου. Αυτός ο παιδιόθεν αδίστακτος άνθρωπος στα σαράντα του και χωρίς να έχει εργαστεί ΠΟΤΕ εξαιτίας των πολιτικών του κόλπων πούλησε έναν ολόκληρο λαό. 

Είμαστε ένας Λαός ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΣΙΑ με έναν Πρωθυπουργό ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ σε ένα πολιτικό περιβάλλον ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ με ρυθμιστή έναν ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΥΠΟ του Φραπέ και της Πίτσας που κραύγαζε από τα κανάλια την δεκαετία του 80 και του 90, αυτούς που σήμερα γλείφει για να πάρει μέρος στο μεγάλο φαγοπότι της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.