# #

9 Ιαν 2016

Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης...Οι Τσιπροκτόνοι!!!!!



Τελειώνει επιτέλους την Κυριακή η προεκλογική περίοδος για την ανάδειξη αρχηγού της Ν.Δ. που κανένας δεν θυμάται καλά-καλά πότε ακριβώς ξεκίνησε. 

Άλλοι λένε ότι ξεκίνησε μετά την εκλογή της πρώτης φοράς Αριστερά, άλλοι λένε μετά τη δεύτερη φορά Αριστερά ενώ κάποιοι γηραιότεροι υποστηρίζουν ότι αυτή η διαδικασία ανάγεται στα πέρατα των αιώνων. 

Μάλλον μπερδεύτηκαν με την υποψηφιότητα... Μητσοτάκη.

Το κλίμα μεταξύ των δύο υποψηφίων τις τελευταίες ώρες είναι τεταμένο και τα καρφιά πάνε και έρχονται. 

Μάλιστα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει χαρακτηριστεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως κρυφοαριστερός, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζεται από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως μνημονιακός.

Οπότε πλέον οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι έχουν να επιλέξουν μεταξύ αριστερού υποψήφιου και μνημονιακού υποψήφιου. Παρόλο που ήδη έχουμε και αριστερά και μνημόνιο. Γιατί με τον ΣΥΡΙΖΑ πετυχαίνεις και τα δύο, ενώ με τους νεοδημοκράτες μόνο το ένα από τα δύο. Γιαυτό συμφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Παρόλαυτα και οι δυο νεοδημοκράτες υποψήφιοι επιτίθενται με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα προσδοκώντας, ο καθένας για τον εαυτό του, να θεωρηθεί από τους νεοδημοκράτες ως ο εκλεκτός που έχει τα κότσια να τα βάλει με τον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί αυτή τη στιγμή οι νεοδημοκράτες ψάχνουν τον Τσιπροκτόνο  αρχηγό που θα μπορέσει να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Γιαυτό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακριβώς αυτό πουλάνε. Τσιπροκτοσίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.