# #

8 Νοε 2015

Πανικός στη Βρετανία, καθώς Βρετανοί έριξαν το ρωσικό Airbus....!!!!!!!!!!


Λίγες μόνο μέρες πριν, ο αρχηγός της βρετανικής αντικατασκοπείας – εσωτερικής ασφαλείας, η MI5, είχε προειδοποιήσει για σοβαρότατες εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας και για μεγάλες επιθέσεις, εντός κι εκτός της χώρας, που είχε αποτρέψει η υπηρεσία του.
Αυτά τα λόγια συνδυαζόμενα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και θέλουν Βρετανούς υπηκόους να έχουν παίξει ρόλο στην κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στη χερσόνησο του Σινάμ σπέρνουν τον πανικό,
καθώς η εκτίμηση είναι ότι προσπάθεια να πληγούν βρετανικά αεροδρόμια, θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη.
Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση θα ακουστούν διάφορα, από το ότι το γεγονός στην Αίγυπτο χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για να καταπατηθούν οι ελευθερίες, μέχρι ότι… οι ίδιες οι μυστικές υπηρεσίες έριξαν το αεροσκάφος με σκοπό να επιβάλουν κόστος στο ρωσικό καθεστώς για την εμπλοκή του στη Συρία κατά τρόπο που αντίκειται στα βρετανικά συμφέροντα. Ας δούμε όμως τα στοιχεία.
Οι βρετανική υπηρεσία – αντίστοιχο της αμερικανικής NSA (National Security Agency), η GCHQ (Government Communications Headquarters), επιφορτισμένη με την ηλεκτρονική κατασκοπεία, έχει υποκλέψει συνομιλίες, όπου τζιχαντιστές συζητούν ενθουσιωδώς για την κατάρριψη, μιλώντας με βαριές προφορές που συναντά κανείς στο Λονδίνο ή το Μπέρμιγχαμ…
Στοιχεία εντοπίστηκαν και στο διαδίκτυο. Φαίνεται ότι ίσως γνωρίζουν και ονόματα, καθώς αναφέρεται ότι οι στόχοι των υποκλοπών έχουν γνώσεις ηλεκτρονικών, οπότε ίσως έχουν παίξει ρόλο στο να κατασκευαστεί η βόμβα.
Τόσο δεδομένη θεωρούν την εμπλοκή Βρετανών επικίνδυνων ισλαμιστών τρομοκρατών που διαθέτουν πλέον πολεμική εμπειρία από τη Συρία, που ήδη υπήρξε προειδοποίηση ειδικών ότι τα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου είναι βέβαιος στόχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.