# #

8 Νοε 2015

Λεπτοκαρυά....Κύριοι και Κυρίες, της «νέας» δημοτικής αρχής.....





 Το Σεπτέμβριο του 2014 ανεβαίνοντας την οδό Παλαιών Πατρών διαπίστωσα ότι στη διασταύρωση με την οδό Βασιλέως Γεωργίου είχε ανοίξει ένας «κρατήρας». Είχε σημειωθεί βλάβη στο σημείο αυτό στο υδρευτικό δίκτυο και η υπεύθυνη δημοτική επιχείρηση έσπευσε να την αποκαταστάσει δημιουργώντας μία τομή 1,5 x 1,5. 

Μέχρι εδώ όλα καλά....


 Από το σημείο αυτό διέρχομαι συχνά, κυρίες και κύριοι, και κάθε μήνας που έφευγε και η τομή ήταν στη θέση της εγώ έλεγα στον έαυτό μου «είναι κανούργια η δημοτική αρχή, δώστης χρόνο».
  Ήρθε ο Μάϊος και είπα πάλι «μη θίγεις το θέμα την καλοκαιρινή περίοδο, κακό θα κάνεις στη Λεπτοκαρυά». Όταν όμως, δύο μέρες  πριν και έχοντας περάσει 15 μήνες ξαναπέρασα από το ίδιο σημείο αγανάκτησα....
   Κύριοι και Κυρίες, της «νέας» δημοτικής αρχής, πότε σκοπεύετε να αποκαταστήσετε το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο σημείο; Μήπως περιμένετε να σημειωθεί κανένα ατύχημα για να σας συγκινήσει; Καλός ο καλωπισμός των πλατειών αλλά ας κοιτάξουμε λίγο και το υπόλοιπο χωριό, που από τις πολλές τρυπές στο οδόστωμα μοιάζει με σουρωτήρι (και αυτό βοηθάει στην εικόνα σας που τόσο σας ενδιαφέρει).




  Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφερθώ και στο φρεάτιο μπροστά στο δημαρχείο Λεπτοκαρυάς. Έχει καθήσει το έδαφος για πολλοστή φορά και το φρεάτιο έχει φύγει από τη θέση του με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να γίνεται με δυσκολία.


   Αλήθεια γιατί δεν καταργείτε και αυτό το φρεάτιο, όπως κάνατε στον πεζόδρομο; Αφού εσείς ξέρετε τη λύση «πονάει χέρι ...». Γι’αυτό προσέξτε συνδημότες για τι πράγμα παραπονιέστε στη δημοτική αρχή. Τα πρόβληματα αντιμετωπίζονται από τη «ρίζα» τους.

                                                                                   Εις το επανιδειν


                                                Η αιχμή του δόρατος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.