# #

8 Νοε 2015

Ο Αστέρης Γκέκας στη Λεπτοκαρυά ...


Έκθεση των έργων παρουσιάζει στη Λεπτοκαρυά , στο 1ο Δημοτικό Σχολείο καθημερινά από τις 17.30-19.30, μέχρι τις 16.11, ο γνωστός καλλιτέχνης Αστέρης Γκέκας...


Έγραψε στο φέις του χθες....

"Ξημέρωσε στην Λεπτοκαρυά.
Στον ορίζοντα η κορυφογραμμή του Νότιου Ήπιου ,Ερωτικού Ολύμπου .
Απο κάτω τα Λειβηθρα ,η Παλαιά Λεπτοκαρυά,η Παλιά Σκοτινα με τον Ορφέα να τριγυριζει με τη λύρα του και να χαρίζει την εκμαυλιστική μουσική των Ορφικών Μυστηρίων στο τοπίο.

Οταν βρεθείς στου Κατή τη βρύση ,με τα ωτα της ψυχής θα ακούσεις τις θεσπέσιες μουσικές.στηνω τωρα την αυγή ,αυτί, ν ακουσω αλλα αδύνατον διότι ακούγεται αντίλαλος απο τα κλαρίνα του Γ.Καλλιού,του Μ. Παπαγεωργίου,του Π. Γουλαρα απο το κάστρο και του Ηλία απο την Σκοτίνα.

Χαιρομαι ιδιαίτερα που γλέντησα και χόρεψα με αυτούς τους αξέχαστους μουσικούς που πολλαπλασιαζαν την χαρά μας.Για τις υπερβολές ζητώ συγχώρεση απο την εκπληκτική ...
Μονή Κανάλλων.και παρακάτω χιλιάδες νεανικά ματια να με κοιτούν κατάματα να με τροφοδοτούν , αθωότητα και τα υπόλοιπα χαρίσματα της παιδικής ψυχής.
Ας πω δάσκαλος .τους είπα ενα ´μπορείς,ενα ´σε αγαπάει η ζωή,ενα ´εισαι ανεπανάληπτος.
Εισέπραξα πολύ αγάπη και ειμαι ευτυχής .Μαζί και φίλοι μου, και η θαλασσα και οπως λέει μια Στειακή Μαντινιάδα :Μ αρεσει στην ακρογιαλιά να κάθομαι να κλαίω ,σε καθε κύμα που ρχεται τον πόνο μου να λέω.
Καλημέρα σε ολους".


Δείτε μερικά από τα έργα του Αστέρη...





















Αριστοφάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.