# #

7 Νοε 2014

Λοβέρδος ο Άπαιχτος..."Να δουλέψουν οι εκπαιδευτικοί χωρίς λεφτά για να καλυφθούν τα κενά"!!!!!!!!



Απομένουν ακόμη 1.100 κενά και μιλάω για κενά που αφορούν την επάρκεια στα σχολεία, όχι την πληρότητα, γιατί αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται πια. 
Δεν μπορώ να τα καλύψω αυτά τα 1.100 κενά γιατί δεν έχω άλλα κονδύλια» τονίζει ο κ. Λοβέρδος, και συμπληρώνει: 

«Αξεπέραστο το πρόβλημα λοιπόν. Τι να κάνω; 

προσπαθώ κατ’αρχήν να βρω μια λύση που δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα, αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσει, σκέφτομαι ότι αν βρεθώ σε αδιέξοδο το μόνο που απομένει είναι να απευθυνθώ στον ανώνυμο εκπαιδευτικό ζητώντας την εθελούσια συνεισφορά του. 
Να δουλέψει χωρίς λεφτά για να καλυφθούν τα κενά, εθελοντικά δηλαδή, με αντάλλαγμα κάποια μόρια που θα τον βοηθήσουν όταν γίνουν οι προσλήψεις. 

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος και αναφέρεται στο ρεπορτάζ στα ΝΕΑ. Κάνε δουλειά και θα σε πληρώσουμε με…μόρια; Επειδή όμως κανείς δε γνωρίζει πότε θα γίνουν ξανά προσλήψεις σε αυτό τον τόπο, αναρωτιέται κανείς εύλογα τι είδους «μόρια» θα πάρουν όσοι βρεθούν να εργαστούν εθελοντικά. 

Πολύ πλάκα έχουν οι απίστευτοι που κάνουν πως κυβερνούν....

Λοβέρδε.... 
Εσύ να εργάζεσαι χωρίς χρήματα και θα σου δώσουμε εμείς.....τα δικά μας μόρια(που θα είναι τα ίδια που θα πάρουν από εσάς οι ..εθελοντές εκπαιδευτικοί) !!!
Αλήθεια ..τι μισθό παίρνεις υπουργέ μου??????????

Και πότε επιτέλους θα πάρεις τους εκπαιδευτικούς(τους πονηρούληδες εκπαιδευτικούς), που κάνουν τα θελήματα του κάθε βουλευτή, στα γραφεία τους και θα τους στείλεις στην κανονική εργασία τους???
Κι όποιος βουλευτής θέλει υπηρετικό προσωπικό να το πληρώσει από την μεγάλη και βαθειά του τσέπη και όχι με χρήματα του  πάμφτωχου πλεον (όπως τον καταντήσατε) ελληνικού λαού...

Τι ακούσαμε πάλι σήμερα από στόμα ...υπουργού!!!

Αριστοφάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.