# #

4 Νοε 2014

Εμβόλια Γενετικής Τεχνολογίας πίσω από τον Έμπολα...???????


Το γεγονός χρήσης αλουμινίου στα εμβόλια αποτελεί ζήτημα που απασχολεί εκαντοντάδες χιλιάδες ευαισθητοποιημένους πολίτες, αλλά και γιατρούς. Χάρη στις υπηρεσίες έγκρισης επί δεκαετίες παρεμποδιζόταν η αφαίρεση των αλάτων αλουμινίου από τα σκευάσματα που προορίζονταν για εμβόλια. 

Ωστόσο παρασκηνιακά λάμβαναν χώρα, εδώ και χρόνια, έρευνες για το πως θα μπορούσαν να παρασκευαστούν σκευάσματα που να μην εμπεριέχουν αλουμίνιο. Το αντικατάστατο βρέθηκε: εμβόλια με γενετικά τροποποιημένους ιούς... η νέα δημιουργία φράνκενσταιν στην ανάπτυξη εμβολίων...

Άλατα Αλουμινίου


Ο υδράργυρος υπήρξε στο στόχαστρο μαζικής κριτικής πολύ πριν το αλουμίνιο. Στο μεταξύ έχει απαγορευτεί ήδη παντού ή βρίσκεται σε διαδικασία απαγόρευσης, με εξαίρεση τα εμβόλια που έχουν προορισμό την Αφρική. Ακόμη και το Pandemrix, το "πανδημικό εμβόλιο" εάντια στη γρίπη των χοίρων περιείχε υδράργυρο. Όμως τα άλατα αλουμινίου είναι μέχρι σήμερα απαραίτητα στα περισσότερα εμβόλια που δεν εμπεριέχουν ζωντανά ή εξασθενημένα παθογόνα. Τα εμβόλια δε λειτουργούν δίχως την προσθήκη αλάτων αλουμινίου, διότι δεν θα υπήρχε καμία αντίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Δίχως αλουμίνιο δεν υπάρχει δημιουργία αντισωμάτων, η οποία αποτελεί απόδειξη δράσης ενός εμβολίου. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί κανείς να αφαιρέσει έτσι απλά τα άλατα αλουμινίου από τα εμβόλια, διότι τότε ανοσολογικά δεν θα υπάρχει καμία επίδραση.

Κατά τη διάρκεια της γρίπης των χοίρων, αλλά και την περίοδο με τις "μπλε γλώσσες" στα ζώα, όπως και κατά τη διάρκεια των πολέμων του Κόλπου δοκιμάστηκε σε μεγάλη έκταση ένας πιθανός αντικαταστάτης: στους ανθρώπος δοκιμάστηκε το Squalene, ενώ στα ζώα το Saponine. Το αντίτιμο αυτών των πειραματισμών ήταν μαζικές παρενέργειες που μετα βίας κατάφεραν να συγκαλύψουν: στους ανθρώπους ναρκοληψίες, Σύνδρομο Quillan Barre και Σύνδρομο του Κόλπου και στα ζώα αμβλώσεις και ιδρώτας αίματος. Το Squalen και το Saponine αντίστοιχα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικατάστατα των αλάτων αλουμινίου... έτσι... οι έρευνες συνεχίστηκαν.

Γενετικοί Εμβολιασμοί (Vektorimpfung)


Από τα τέλη του Οκτώμβρη 2014 λαμβάνουν χώρα στη Λωζάνη της Ελβετίας τα πρώτα τέστ για εμβολιασμούς ενάντια στον Εμπολα. 180 εθελοντές δέχονται να λάβουν τα πειραματικά εμβόλια, ωστόσο τα εμβόλια αυτά δεν έχουν τίποτε κοινό με όσα εμβόλια γνωρίζαμε μέχρι τώρα, καθώς πρόκειται για εμβόλια γενετικής τεχνολογίας!

"Tα γενετικά εμβόλια" ή αλλιώς εμβόλια vector, παρασκευάζονται με εντελώς νέες διαδικασίες. Στο άρθρο 3 της γερμανικής ιατρικής εφημερίδας Ärzte-Zeitung, που αφορά αυτό ακριβώς το εμβόλιο, αναφέρεται πως "Συνολικά 120 εθελοντές θα λάβουν εμβόλιο με τον γενετικά τροποποιημένο αδενοϊό, ο οποίος θα χρησιμεύσει ως "πορθμός" για μια γλυκοπρωτεϊνη του Έμπολα. Κατασκευαστές των "γενετικών πορθμών" είναι η GlaxoSmithKline (GSK) και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (ΝΙΗ) των ΗΠΑ. 

Συμπληρωματικά στα παραπάνω, άρθρο φαρμακευτικής εφημερίδας αναφέρει πως το σκεύασμα περιέχει αδενοϊό χιμπατζή από το στερεότυπο 3, εν συντομία ChAd3 (Vaccine 2009; 27 (9): 1293), ο οποίος τροποποιήθηκε από τους επιστήμονες με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει μια γλυκοπρωτεϊνη του έμπολα. 


To αμερικάνικο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας NIH, που συνεργάστηκε στην ανάπτυξη του εμβολίου για τον Έμπολα, περιγράφει το εμβόλιο ως εξής: "Το υποψήφιο πειραματικό σκεύασμα/εμβόλιο (...) δεν περιέχει υλικό από ιούς έμπολα. Είναι ένα υλικό εμβολιασμού από αδενοϊούς παρμένους από πιθήκους, στο οποίο έχουν εισαχθεί 2 γονίδια έμπολα. Πρόκειται για έναν ιικό Vector που δεν είναι ικανός για πολλαπλασιασμό, που σημαίνει πως εισβάλλει σε ένα κύτταρο και μεταφέρει εκεί τα γονιδιακά τμήματα που του προστέθηκαν. (...) Τα προστιέμενα γονίδια προκαλούν την παραγωγή ενός μορίου πρωτεϊνης, στο οποίο το σώμα απαντά με μια αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος."

Με άλλα λόγια: αδενοιοί από πιθήκους μεταλλάχθηκαν με χρήση γενετικής τεχνολογίας και πάνω στο γενετικό υλικό τους (DNA) προσαρμόστηκαν τμήματα του DNA ιών έμπολα. Αυτοί οι μεταλλαγμένοι αδενοιοί εισέρχονται στα κύτταρα των εμβολιαζομένων. Εκεί, το DNA του έμπολα φροντίζει να παραχθεί μία πρωτείνη (από τον υποτιθέμενο ιό έμπολα...) και η διαδικασία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα μια έντονη ανοσολογική αντίδραση. Το πως ακριβώς προκαλείται η παραγωγή της πρωτείνης δεν περιλαμβάνεται στις μέχρι τώρα δημοσιεύσεις του NIH ή της GSK. Ακόμη και συστηματικές έρευνες που έκαναν οι συντάκτες της σελίδας http://impfentscheid.ch σε επιστημονικά δημοσιεύματα δεν παρέχουν ομοιογενή αποτελέσματα: κάποια αναφέρουν πως οι ίδιοι οι αδενοιοί παράγουν αυτές τις "πρωτείνες έμπολα", άλλα πως εξέρχονται από τους ιούς, και τέλος άλλα πως διεγείρουν τα κύτταρα ώστε αυτά να παράξουν την πρωτείνη. Υπ΄αυτές τις συνθήκες η αίσθηση είναι πως δεν ξέρουν τι κάνουν! διότι η εισαγωγή γενετικά τροποποιημένου DNA μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα εμπεριέχει τον κίνδυνο να ενσωματωθούν στο ανθρώπινο γονιδίωμα (!) και οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι της γενετικής τεχνολογίας δεν μπορούν να εκτιμηθούν ακόμη σε όλο τους το μέγεθος... (βλέπε σχετικά δημοσιεύματα http://www.sg.hdh.bw.schule.de/neu/risiko.pdfhttp://www.zentrum-der-gesundheit.de/gvo-giftstoffe-ia.htmlhttp://www.zeit.de/1988/13/kommen-bald-die-wunschkinder-a-la-carte)

Το ξένο για τον οργανισμό DNA και οι πρωτείνες εντός των κυττάρων αποτελούν για το σώμα σήμα συναγερμού. Το βέβαιο είναι πως οι αδενοϊοί είναι οι δούρειοι ίπποι που θα εισάγουν ξένο, γενετικά μεταλλαγμένο DNA μέσα στα κύτταρα μας.

Καθώς οι μελέτες που αφορούν τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν συμπεριλαμβάνουν τις παρενέργειες, και σίγουρα δεν μιλούν για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, αλλά ως μόνο στόχο έχουν τον έλεγχο μιας γενικής και αόριστης επιτυχούς παραγωγής αντισωμάτων, πολλά από όσα μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν σχετικά συνεχίζουν να καλύπτονται από σκοτάδι. (Ας σημειωθεί πως τα εμβόλια ποτέ δεν ελέγχονται με διπλές τυφλές μελέτες όπου χρσιμοποιείται ένα placebo, δηλ, μια μη δραστική ουσία ως μέτρο αποτελεσματικότητας.) 
Όπως όμως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα εμβόλια γενικά, τα σκευάσματα αυτά αναμένεται να εγκριθούν άκριτα και βιαστικά, καθώς η παράλληλη καμπάνια εκφοβισμού πιέζει και φροντίζει να πείσει τον κόσμο πως έχουν ανάγκη από την τάχυστη βοήθεια με τη μορφή εμβολίου απέναντι στο νέο μπαμπούλα που φέρει το όνομα "ιός έμπολα"... (και που όπως και παλαιότερα... τα αποτελέσματα της φτώχειας, της έλλειψης βασικών συνθηκών καθαριότητας και διατροφής αποδίδονται και σήμερα σε ανύπαρκτους "επικύνδινους ιούς"... όπως είχε αποδείξει ο γερμανός γιατρός Dr. Buchwald, στον οποίο είχα αναφερθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις περί ασθενειών και εμβολίων...)

 Η έγκριση αυτών των γενετικών εμβολίων θα σημάνει ένα ακόμη πιο επικύνδινο μέλλον στα πλαίσια της εμβολιαστικής πρακτικής, καθώς αυτή αναμένεται να γίνει η βασική γραμμή της βιομηχανίας παραγωγής εμβολίων... μιας και στο άμεσο μέλλον περιμένουμε να μας "πείσουν" για το πόσο πετυχημένα κατάφεραν να ελέγξουν τον μπαμπούλα έμπολα με τα γενετικά μεταλλαγμένα εμβόλια τους... Αυτό όμως θα σημαίνει και το ακόλουθο: τα βρέφη δεν θα εμβολιάζονται πια με σκευάσματα που περιέχουν το κατακρητέο κι επικύνδινο αλουμίνιο... όχι... θα δέχονται άμεση γενετική τροποποίηση στα κύτταρα τους...(πραγματικά οργουελιανό σενάριο...) Έτσι προφανώς θα εξαφανιστούν οι πολύπλευρες ανεπιθύμητες παρενέργειες  των δηλητηρίων που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα υποβοηθητικά, ωστόσο μια νέα σειρά δημιουργημάτων της γενετικής τεχνολογίας θα έρθουν να επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Κάτι τέτοιο δεν φαντάζομαι πως μπορεί να αποτελέσει ευλογία για την ανθρωπότητα, ειδικά αν οι "γιατροί-γενετιστές-θεοί" παίζουν με το γονιδίωμα μικρών παιδιών και βρεφών. Αφού συμβεί η εισαγωγή των ξένων DNA στα κύτταρα η αλυσιδωτή αντίδραση που θα ακολουθήσει μέσα στο σώμα δεν μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο. 

Τα αποτελέσματα της γενετικής τεχνολογίας τα έχουμε ήδη δει στις επεμβάσεις των γενετιστών πάνω στα φυτά, στα πλαίσια της γεωργίας... γιατί θα πρέπει να προκληθεί απερίσκεπτα ακόμη μεγαλύτερο κακό παίζοντας άμεσα με το ανθρώπινο γονιδίωμα;

Το παρασκήνιο της ενορχίστωσης του πανικού γύρω από τον Έμπολα


Ο έμπολα μπορεί να κυριαρχεί στους τίτλους των ειδήσεων που φτάνουν σ' εμάς, ωστόσο οι άνθρωποι στη δυτική Αφρική έχουν  στην πραγματικότητα εντελώς άλλα προβλήματα: στη Σιέρρα Λεόνε πεθαίνει ένα στα 6 παιδιά πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής του, και ένα στα 3 παιδιά πριν κλείσει τα πέμπτα του γενέθλια. Πρόκειται για μαζικούς θανάτους που δεν οφείλονται στον έμπολα αλλά στην πείνα και το μολυσμένο νερό! Η υπερβολική εστίαση των ΜΜΕ στον έμπολα δεν έχει καμία σχέση με τα αληθινά προβλήματα που μαστίζουν τους κατοίκους της περιοχής...
 
Επιπλέον, όπως συνηθίσαμε να συμβαίνει σε κάθε "πανδημία", κατακλυζόμαστε από αμφίβολες αποδείξεις περί ιών και εξαιρετικά μη ειδικευμένα τεστ, που αντιδρούν γενικά σε φλεγμονώδεις διεργασίες και δεν έχουν νόημα σε σχέση με μια συγκεκριμένη μόλυνση (από έμπολα στην προκειμένη περίπτωση). Ακόμη και ο ΠΟΥ αναφέρει πως σχεδόν όλοι οι άνθρπωποι που εξετάστηκαν και έχουν θετικό αποτέλεσμα σε τεστ για τον έμπολα, δεν παρουσιάζουν τις χαρακτηριστικές για τον έμπολα αιμορραγίες. Γιατί τότε ο ΠΟΥ επιτρέπει να μασκαρεύονται τα επακόλουθα της φτώχειας και της πείνας ως "επιπτώσεις πανδημίας έμπολα";

Γνωρίζοντας πως ο ΠΟΥ χρηματοδοτείται κατά 75% από τις φαρμακοβιομηχανίες και πως κατά τον ίδιο τρόπο δημόσιες υπηρεσίες υγείας στηρίζονται σε χρήματα πολυεθνικών... (βλέπε το παράδειγμα της Swissmedic)  δεν παραξενευόμαστε ιδιαίτερα για τις επιλογές και αποφάσεις τους... γιατί αυτός που πληρώνει, διατάζει κιόλας...

Στα πλαίσια της έρευνας της γρίπης των χοίρων τo 2009 είχαμε δει αναλυτικά με ποιο τρόπο δημιουργήθηκε ο ΠΟΥ: διεθνείς νομοθεσίες υγείας και εθνικές νομοθεσίες του δίνουν την ισχύ να εξαγγέλει πανδημίες και να απαιτεί από τις συμβαλλόμενες χώρες να ακολουθούν πολύ συγκεκριμένες πρακτικές, οι οποίες στη συνέχεια -πρέπει να- επιβάλλονται ακόμη και δια της βίας στους πολίτες των κρατών αυτών (βλέπε π.χ. εθνικές νομοθεσίες και σχέδια του ΚΕΕΛΠΝΟ που περιγράφουν τις διαδικασίες εφαρμογής των επιταγών του ΠΟΥ...)

Το ίδιο σενάριο μας είχε απασχολήσει και κατά την εποχή του πανικού με τη γρίπη των χοίρων (που κατέληξε με το ιστορικό συγνώμη του ΠΟΥ... που πολύ λίγοι έμαθαν μετά από την ενορχιστωμένη καμπάνια ανόητης και άσκοπης αλλά εσκεμμένης πρόκλησης πανικού...), καθώς σε καταστάσεις που χαρακτηρίζονται ως "διεθνείς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης", όπως είναι μια πανδημία, μπορεί ένα υποτιθέμενα "προστατευτικό" εμβόλιο να εγκριθεί με γρηγορότερες και πολύ πιο απλές διαδικασίες, ώστε να χρησιμοποιηθεί τάχυστα για μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς "για τη σωτηρία της ανθρωπότητας"... 

Ο κίνδυνος από την πλευρά του ίδιου του σκευάσματος, ακόμη και οι "παράπλευρες απώλιες" μερικών δεκάδων ή εκατοντάδων θανάτων ανθρώπων άσκοπα εμβολιασμέων, με επικίνδυνα και βιαστικά εγκεκριμένα σκευάσματα, ... δεν μετριέται μπροστά το γρήγορο κέρδος που υπόσχεται η άμεση σχεδόν διάθεση των δηλητηρίων που παράγουν οι φαρμακευτικές εταιρίες. Γι΄αυτές μετρούν μόνον τα κέρδη που αποκομίζουν γλιτώνοντας πολλές, μακροχρόνιες και δαπανηρές έρευνες που χρειάζονται για τον επαρκή έλεγχο των σκευασμάτων υπό "φυσιολογικές" συνθήκες. Αυτή η αλήθεια θέτει φυσικά επί τάπητος το λογικό ερώτημα αν τελικά ο ΠΟΥ, οι υπηρεσίες υγείας, οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ εκμεταλλεύονται στην πραγματικότητα τον ανθρώπινο πόνο των κατοίκων της δυτικής Αφρικής απλά και μόνον για να πείσουν πως υπάρχει ανάγκη για ένα νέο εμβόλιο, ενώ στην πραγματικότητα δρουν στα πλαίσια λομπίστικων συμπεριφορών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις αδηφάγες επιθυμίες κερδοφορίας των φαρμακευτικών καρτελ... (=χρηματοδοτών τους) Εσείς τι λέτε;

Όποιος σήμερα θεωρεί τους φαρμακευτικούς κολοσσούς "φιλικούς προς την ανθρωπότητα", μάλλον δεν βλέπει την πραγματικότητα: Τα στοιχεία φανερώνουν εδώ και χρόνια τα μαφιόζικα χαρακτηριστικά τους και φωνάζουν για την εμπλοκή τους στην αγορά συνειδήσεων πολιτικών προσώπων, που τους παρέχουν την απαραίτητη δύναμη στο σχεδιασμό ή την προσαρμογή των νόμων στα μέτρα τους... (Δοκιμάστε μια αναζήτηση με τις λέξεις "pharma mafia"... θα βρείτε πάνω από 531,000 link... ακόμη κι αν μέρος αυτών είναι άχρηστα, σίγουρα υπάρχει αρκετό σοβαρό υλικό. Δείτε επίσης τα άρθρα http://www.zentrum-der-gesundheit.de/krebsstudien-ia.htmlhttp://www.infosperber.ch/Dossier/Die-Politik-der-Pharmakonzerne,http://www.20min.ch/finance/news/story/19924334)

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως οι "προστάτες" μας από τα φαρμακευτικά καρτέλ επιδιώκουν να σπείρουν ένα νέο πανικό για μια δήθεν πανδημία έμπολα, προκειμένου να σπρώξουν προς την κατεύθυνση γρήγορης έγκρισης και χρήσης γενετικά μεταλλαγμένων εμβολίων. κάτι που σίγουρα δεν θα μπορούσε να προχωρήσει αν δεν δημιουργούσαν προηγουμένως το φόντο μιας "φονικής παγκόσμιας απειλής", καθώς κανένας άνθρωπος δε θα δεχόταν να εμβολιαστεί με ένα τέτοιο σκεύασμα ικανό να επηρρεάσει το γενετικό του υλικό...

Γενετική τεχνολογία απευθείας ενέσιμη εντός των ιστών των ανθρώπων... σίγουρα δεν θα μπορούσε να περάσει δίχως τον μπαμπούλα "έμπολα" να φιγουράρει σε πρώτο πλάνο. 

Αυτοί θα είναι λοιπόν οι αντικαταστάτες των αλάτων αλουμινίου: γενετικά μεταλλαγμένοι ιοί-πειρατές που εισβάλλουν μέσα στα κύτταρα μας...

Παράλληλα οι φαρμακοβιομηχανίες θα γλιτώσουν για αρκετές δεκαετίες από το μπελά των επικίνδυνων παρενεργειών που προκαλούνται από τα άλατα αλουμινίου των εμβολίων τους, που πλέον έχουν αποδειχτεί με εκατοντάδες σελίδες επιστημονικών μελετών... Οι παρενέργειες και βλάβες που  προκαλούν  τα γενετικά εμβόλια στο γενετικό υλικό των ανθρώπων είναι προς το παρών άγνωστες (τι σικ!) και οι σχετικές έρευνες δύσκολες και πολυδάπανες... (θα δοκιμαστούν δίχως δαπάνες... στις πλάτες των εθελοντών και "αναγκαστικά εμβολιασμένων"... υπό την αιγίδα των διεθνών και κρατικών υπηρεσιών υγείας... πάντα για το καλό μας...) 

Η προνοητικότητα της κοινής ανθρώπινης λογικής, αλλά και η αρχή του μη βλάπτειν κατά την εφαρμογή θεραπειών στα πλαίσια της ιατρικής δεοντολογίας... πάει περίπατο...

Συμπέρασμα


Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία δημιουργείται η βάσιμη εντύπωση πως η όλη καμπάνια πανικού γύρω από τον έμπολα ενορχιστρώθηκε για να αυξήσει τα κέρδη των φαρμακευτικών κολοσών. Καθώς όμως στόχος τους είναι και πάλι η πίεση για μαζικούς εμβολιασμούς (θυμάστε φαντάζομαι τα εκατομμύρια που δαπάνησαν όλες οι χώρες-μέλη του ΠΟΥ για την αγορά επικύνδινων εμβολίων για την προηγούμενη υστερία περί γρίπης των χοίρων..., και πως ακόμη και τα εμβόλια που δεν χρησιμοποιήθηκαν δεν επεστράφησαν... αλλά "χαρίστηκαν" σε χώρες του τρίτου κόσμου με το πρόσχημα του "ανθρωπισμού") που στοχεύουν το DNA και τα κύτταρα μας, σίγουρα δεν πρόκειται μόνον για οικονομικά κίνητρα και έχουμε κάθε λόγο να συμμεριζόμαστε την άποψη όλων όσων προειδοποιούν ενάντια στην αποδοχή των γενετικών εμβολίωνΗ επικινδυνότητα αυτών των σκευασμάτων απειλεί το γενετικό υλικό των ίδιων των ανθρώπων και οι διαστάσεις της απειλής αυτής πιθανόν να φανούν στις επόμενες γενιές!

Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε και να προστατέψουμε το ίδιο μας το DNA από τα νύχια των αρπακτικών φαρμακευτικών βιομηχάνων.

Μας αφορά όλους!

Διαδόστε τις πληροφορίες και βοηθήστε ώστε να εμποδίσουμε τη νομιμοποίηση απειλητικών και επικίνδυνων για την υγεία πρακτικών.


http://vickytoxotis.blogspot.com/2014/11/blog-post.html#ixzz3I7zwly8Y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.